Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: IDCooling
DK distributør: n/a

Design

Som nævnt er Icekimo 240VGA ret aggressiv i sin fremtoning. Jeg syntes det leder tanken hen på en sportsvogn. Dét står naturligvis for egen regning. Jeg syntes de er sluppet ret godt fra det.
Selve coveret er holdt i sort og grøn, som står ret godt til hinanden. Blæseren i coveret lyser grønt, når der er strøm på. Det hele er lavet af aluminium.



Hvis vi holder os til mine tanker omkring en sportsvogn, kan fronten af coveret godt minde lidt om en kølerhjelm.



 

Hvis dit grafikkort er monteret vandret i din maskine, har ID-Cooling sørget for, at der ikke er nogen tvivl om, hvor produktet stammer fra. Et logo lyser op i siden, når du sætter strøm til.



På bagsiden sidder den vigtigste del, nemlig kølehovedet. Der er ingen mærkater eller andet der kan indikere, hvem der har lavet det. Det minder meget om noget jeg før har set sammen med Corsair´s AIO. Kølehovedet er ren kobber, hvilket lover godt for ydelsen. De to fittings på kølehovedet er er god kvalitet, og de af den fastmonterer slags, så de kan altså ikke drejes. På billedet kan du også se det lille strømkabel til logo´et i siden, og kablet til blæseren. Begge sidder monteret i et lille printkort.



Radiatoren til Icekimo 240VGA er en standard 240 mm af slagsen. Heller ikke den har nogen mærkater, som kan fortælle os hvem der har lavet den. Den er lavet af aluminium.



De to fittings på radiatoren sidder også fast. På billedet kan du også lige se at slangerne har fået en lækker sleeving. Slangerne er forholdsvis lange (38 cm), så Icekimo kan også bruges i store kabinetter.



Til en AIO hører der naturligvis en eller flere blæsere med. ID-Cooling giver dig to af deres egne 120 mm med. De er selvfølgelig med grønt lys, så de passer til resten. Finnerne er nærmest gennemsigtige, og rammen har lige fået en grøn ring. Det lader til, at ID-Cooling virkelig har tænkt over farverne. Blæserne er af PWM-typen og kablerne er nydeligt sleevet.


 

Installering på næste side