Test: Creative SBX H5 headset

Lyd d.  25. december. 2016, skrevet af Anonym202187141154 0 Kommentarer.  Vist: 13377 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Anonym202187141154

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 675,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

Musik og Film

Efter jeg har lyttet til alt muligt slags musik, vil jeg bedømme lyden som værende overordnet god. Man får en ganske udmærket lyd oplevelse, og der leveres en klar lyd samt en god mellemtone/diskant oplevelse. Man skal dog lige ind i Acoustic Engine softwaren og tilpasse det lidt, for at få den optimale oplevelse af det man hører, da lyden i visse tilfælde ellers godt kan være lidt tam, for eksempel hvis man hører techno/dance i og den står i rock mode. Justeringerne sker heldigvis ret let via software, hvor Creative virkerlig leverer en fornuftig software som virker uden fejl.
 

Gaming

Efter jeg har gamet flere MMORPG, FPS og andre spil, har jeg indtrykket af H5 som værende rigtig fint til heldags gaming. Man får følelsen af god balance mellem komfort og lyd uden af det ødelægger ens oplevelse af headsettet. Da fleste headsets kan ved længere tids brug godt sidde og gnave, men sådan er det ikke i dette tilfælde. Min oplevelse af lyden i spil er, at man får en god solid lyd oplevelse og høre mange af de små lyd finesser i de forskelige spil. Efter at have spillet Battlefield 1, er lyd oplevelsen ganske okay, men man skal igen ind i Acoustic Engine softwaren og sætte det til FPS tilstand for at få den optimale oplevelse.

Mikrofonen er ganske god, reduktion af støj filtrerer omgivende lyde, så du kan høres tydeligt, selv i støjende omgivelser, hvilket er must for den hardcore gamer type som uddeler kommandoer i battlefield 1 fx, jeg har ikke hørt folk brokke over det i den tid jeg har testet det. Jeg fik også testet gaming på min NVIDIA Shield Android TV boks, det var ok at sidde og spille med dette headset, og har fandt jeg det rart at kunne tage mikrofonen af så den ikke sad i vejen.
 

Komfort og lyd

Ørepuderne sidder tæt og solidt, bestående af memory-skum samt sort kunstlæder, hvilket gør det lækkert at game og lytte til musik dagen lang, Sættet er med sine kun 300g meget let at have på, takket være konstruktionen i aluminium. Den lave vægt kunne godt lede en til at tro, at det er noget billigt skrammel MEN det er slet ikke tilfældet her overhovedet, Creative har altid lavet godt produkter og den stil har de fortsat med H5. Designet er flot og desuden fleksibelt så det burde passe de fleste.

Lyden er kraftfuld og godt balancereret med en bas der ikke er for dominerende samt mellemtone og høje toner, som går klart igennem i musik og spil. Det har dog en enkelt svaghed, hvilket er at man ikke på samme måde som på dyrere headsets kan finjustere lyden.  

Softwaren

Der følger ikke noget med i pakken fra Creative, så man skal selv gå ind på deres side og hente det.
 


 

Her er der flere tilpasning muligheder, og software er ganske nem og overskueligt at bruge.