Test: Riotoro CR 1288

Kabinetter d.  04. december. 2017, skrevet af bauner 0 Kommentarer.  Vist: 16184 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1533,74
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design / indvendigt

Vi starter med fronten. Den sidder ret godt fast, men kan trækkes af, så man får adgang til de to præ-monterede 140 mm blæsere.



Jeg fjerner det højre sidepanel, så vi kan få et blik over herlighederne der gemmer sig bag ved. Det første der falder i øjnene er de mange pladser til diske Riotoro har fået plads til. Hele 8 stk. er der plads til fordelt med 4 x 2,5" og 4 x 3,5". Førstnævnte sidder forrest i kabinettet i nogle drevrammer der kan klikkes af og på. Sidstnævnte sidder i et klassisk harddisk-bur.
Udskæringen omkring CPU-soklen er enormt, og der er hele 6 huller til kabelføring - alle med gummityller på.



Lige under udskæringen til omkring CPU-soklen sidder der et lille plastic-cover.



Coveret dækker et lille PCB til blæserstyring og RGB. Coveret sidder fast med 2 skruer.



Alle kabler har en lækker sort sleeving, og sidder fast med kablstrips af stof fra fabrikken. På billedet kan vi lige se to af fire 2,5" drev pladser, og det klassiske harddisk-bur i bunden.



Jeg vender kabinettet og fjerner det venstre sidepanel. Her er der masser af arbejdsplads. Det enorme PSU-shield falder straks i øjnene. Bortset fra dét, så er der ikke noget usædvanligt at se.



Alligevel har Riotoro et par tricks gemt i ærmet. I bunden finder vi endnu et hul til kabelføring - lige over PSU´en. Og så er der ventilationshuller både ved 2,5" og 3,5" drevpladserne. Selv til PSU´en er der ventilationshuller.



I fronten sidder de to medfødte 140 mm blæsere. Disser er allerede koblet til blæserstyringen.



Bagerst sidder den sidste blæser, som er en standard 120 mm. Af en eller anden grund er den ikke koblet til blæserstyringen, og det skal den såmænd heller ikke. Den skal tilsluttes bundkortet, hvilket faktisk også står i manualen.


 

På næste side installerer jeg noget hardware i kabinettet.