Software
Jeg vil på forhånd beklage de ringe billeder, men det var mig ikke muligt at få overført de screenshots jeg havde taget på NVIDIA SHIELD TV. Derfor er de taget med telefonen og efterfølgende redigeret i Photoshop.
Brugeroverfladen man møder er noget der ligner det man møder på et traditionelt SMART TV, altså en række med diverse apps og spil. Enheden vi har at gøre med kører Android TV version 7.0, hvilket har sine fordele, som jeg kommer ind på senere. Ydermere er der ikke mere at fortælle, at nedenstående billede viser, hvordan enheden viser lige når den tændes.
Scroller med ned forbi øverste række, der blot viser anbefalinger til de forskellige applikationer man benytter, så finder vi to rækker, 'Apps' og 'Spil'. Da det er et Android TV, så får man adgang til Google Play Butik, hvilket byder på mange forskellige apps og spil der kan hentes. Det skal nævnes, at det ikke er alle Android apps der er lanceret til Android TV, så forvent ikke at finde alt du har på din smartphone på et Android TV.
Klikker man på tandhjulet nede i venstre hjørne åbner nedenstående indstillings menu op. Ønsker man at lave nogle ændringer, så er det herinde det sker.
Ønsker man at rykke om på ens startskærm, så skal man ind under 'Startskærm', hvor billedet nedenfor til venstre åbner op. Her får man muligheden for, at ændre fra hvilke kilder anbefalinger skal komme fra, men samtidigt også rækkefølgen på ens apps og spil. Billede til højre viser menuen til at rykke rundt på apps og spil.
I menuen er der også noget der hedder 'SHIELD accessories', hvor det er herinde, at man kan se bl.a. strømforbruget af remote og controller. Man kan desuden også parre andre enheder til SHIELD, såsom et bluetooth keyboard.
Det er ikke et rigtig Android TV uden Google Assisstant. Der sidder en mikrofon i både controller og remote, hvilket gør at man ved et tryk på Google Assisstant knappen får nedenstående billede frem, og kan derefter snakke til mikrofonen.
Vi tester produktet på næste side...