Test: KomuniKate KIP 1000 VoIP Telefon

Diverse d.  18. november. 2006, skrevet af foo 0 Kommentarer.  Vist: 7202 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Konklussion


KIP 1000 er et produkt i den lavere ende. Til den mobile bruger der ikke har så stort et behov andet end et opkald i ny og næ, er den da helt fin. Men så forsvinder hele idéen med IP telefoni måske lidt, da det først er rigtig smart ved lange opkald mellem lande.

Innovation/Teknologi er der et eller andet sted ikke så forfærdelig meget af. VoIP er et efterhånden meget kendt fænomen, og telefonen her byder ikke rigtig på noget nyt. Lyden (begge veje) efterlader også en del at ønske, så her bliver det ikke til mere end et lille 3-tal.

Bundle er der ikke så meget at sige til. Der er det der skal være, men så heller ikke mere. Lige umiddelbart kunne en lille transportpose måske godt have været smart her. Derfor lander jeg her også på 3, da der ikke rigtig er noget til at trække den højere op.

Design
Designet syntes jeg egentlig ikke så godt om, men det er jo en personlig sag. Det som jeg dog vil sige omkring designet er at finish på telefonen ikke er så gennemført, og den virker meget skrøbelig. Både det den er så let, men også det at den er tynd og kan vrides rimelig nemt. Derfor bliver det her ikke til ret meget mere end 2.

Software er der dog slet ikke noget i vejen med. Det lille program bliver installeret utrolig nemt, og så ser man det faktisk slet ikke mere. Det er yderst positivt, og det holder styr på Skype helt fint. Et godt lille tool til telefonen. Den får 5, da der ikke rigtig er noget tilbage at ønske på den side.

Ydelse
Ydelsen efterlader dog en del tilbage at ønske. Lydgengivelsen fejler nu ikke noget, men der er konstant summen i højtaleren, og mikrofonen tager meget støj med. Alt dette trækker ned, men ikke så meget igen. Man får hvad man betaler for, og det er ikke et så stort problem at man slet ikke kan høre hvad der bliver sagt. Jeg giver 3 her, da kvaliteten bare ikke er til mere.

Pris
Med en pris på 299,- er det faktisk en rimelig dyr telefon, set i forhold til hvad man får. Til den mobile bruger er det dog en helt fair pris, og det at telefonen slet ikke er attraktiv for hjemmebrugeren forsvarer på en måde lidt prisen. Derfor har jeg valgt at give den 4 her, da prisen i forhold til målgruppen er rimelig i orden.






Test: KomuniKate KIP 1000 VoIP Telefon
Innovation / Teknologi3
Bundle - Tilbehør3
Design - Layout2
Software - BIOS5
Ydelse3
Pris4
Samlet66%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here