Design / udvendigt
Der er ingen grund til, at ændre på noget det fungerer godt, så vi starter gennemgangen af det udvendige design, med at kigge på fronten. I ensom majestæt på et havebord i gården er det hele som jeg kan lide det. Riotoro CR1288TG er høj og slank. Prismen i mindten er omgivet af mesh hele vejen. Nedest til venstre har Riotoro valgt at placere deres logo. Prismen kan måske få kabinettet til at virke lidt billigt, men den har selvfølgelig RGB, så det ændrer sig når der kommer strøm på maskinen.
Vi bevæger os lidt nord på og kigger på toppen. Længst fremme sidder I/O panelet. Og her mangler der ikke noget. On/off, reset, 2 x USB2.0, 2 x USB3.0, headset, mikrofon, og tre knapper til at kontrollere RGB´en (Color/Brightness/Mode).
Bag ved I/O panelet sidder der et filter som sidder fast med magneter. Fjerner vi det, kan vi se der er plads til en 360 mm radiator neden under.
Jeg vender kabinettet og kigger på den højre side. Den er så diskret, at det nærmest er kedeligt. Vi kan dog se at prismen fra fronten fortsætter i siden.
Den venstre side er langt mere interessant. Det er her vi skal "flashe" vores dyre hardware. Sidepanelet af hærdet glas går ikke helt ned til bunden. Det skyldes CR1288TG er udstyret med det uundgåelige PSU-skjold. Jeg syntes det ser rigtig godt ud, at man ligesom får delt siden lidt op.
Bagsiden er klassisk, om end der er 8 PCI slots. PSU monteres i bunden uden rammer osv. Her er bare et hul. Der er ventilationshuller hele vejen, og en 120 mm out-take blæser.
Vi afslutter det udvendige design med bunden. Riotoro CR1288TG står solidt på fire store fødder. Der er ikke ét, men to filtre i bunden.
De to filtre er lige til at skubbe ud og rengøre.
Jeg syntes det er lidt ærgerligt, at Riotoro er gået bort fra de sølvfarvede fødder. Dét gav en ret fed effekt på det "originale" CR1288.
Indvendigt design på næste side.