Design / indvendigt
Hvorfor ikke starte med fronten igen? Fronten kan pilles af, så man får adgang til de to 140 mm blæsere kabinettet er født med.
Det højre sidepanel sidder fast med to små fingerskruer. Med sidepanelt af vejen, kan vi se hvordan Riotoro mener et moderne kabinet anno 2019 skal designes. Der er ikke en finger at sætte på noget. Her er rigeligt med huller til kabelføring, og hullet omkring CPU soklen er tilpas stort. Har du en af de lidt større PSU´er er der også god plads til den.
Nederst til venstre sidder der et HDD-bur med plads til fire 3,5" drev. Designet er klassisk med skuffer og diskene skal bare klikkes i.
Vores 2,5" drev skal monteres i rammer oven over buret. Også her er brugt det klassiske design, hvor diskene bare skal klikkes i.
I den "originale" CR1288 sad der en controller til blæsere og RGB lige under hullet ved CPU soklen. Jeg ved ikke hvorfor de har ændret det, for det fungerede glimrende. I CR1288TG er controlleren nu en lille boks. Den er magnetisk, og den sad fast på "væggen" mellem 3,5" buret og rummet til PSU´en. Prismen og de to front-blæsere er allerede tilsluttet fra fabrikken.
Det venstre sidepanel er røgfarvet hærdet glas. Det sidder fast med fire store fingerskruer. Hvis du ikke kan lide den røde farve, ligger der fire sorte i kassen med tilbehør. Jeg syntes kontrasten er ret fed, så jeg lod dem sidde.
Indvendigt er der ikke noget, vi ikke har set før. Det eneste der lige falder i øjnene er PSU-skjoldet der er noget større end normalt.
Riotoro har styr på detaljerne. Ventilationshuller i skjoldet, og hul til power kablerne fra grafikkortet.
Helt fremme i fronten sidder de to 140 mm blæsere. Som nævnt er de allerede tilsluttet blæserstyringen.
Bagerst sidder en 120 mm blæser. Denne skal tilsluttes dit bundkort.
På næste side intallerer jeg mit test set-up i Riotoro CR1288TG.