Test: Logitech Harmony 555

Tilbehør d.  08. november. 2006, skrevet af pizzabager 0 Kommentarer.  Vist: 27207 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Logitech
DK distributør: n/a

Fjernbetjeningen







Logitech Harmony 555 er lavet i gråt og sort plast, når man kigger gennem pakken ser den rigtig pæn ud, i hvert fald i forhold til de grimme remotes der ligger på mit stuebord.
I toppen finder vi et Lcd display, på siden af det sidder knapperne som betjener de menuer der er i displayet, samt 2 knapper neden under til at skifte side.
Det er i det display vi vælger hvilken en enhed vi vil styre, bla. Tv, video, dvd, mediecenter Osv.

Det er også her speciel knapperne kommer frem, dvs. alle enheder har sine egne features, som Logitech harmony 555 nok ikke har en speciel knap til. Når man har valgt en enhed, som f.eks. tv, vil tv'ets specielle knapper komme frem i displayets, og man kan scrolle til siden for at finde den knap man skal bruge. De mest almindelige funktioner findes naturligvis alle som faste knapper på remoten.




I midten af remoten finder vi knapperne som bruges til at styre de almindelige funktioner på Video og DVD, samt et par knapper som bruges til Media center.
Under det sidder 5 vejs joysticket, som bruges til indstillinger og navigering i media center, samt Volumen op og ned, og Kanal op og ned.
Under 5 vejs koysticket sidder en knap der hedder Glow, og bruges til at bestemme om man vil have lys eller ikke have lys i remoten.





Nederst finder vi knapperne 0-9 som bruges på samme måde som på almindelige fjernbetjeninger, samt de 4 farvede knapper til tekst tv.



Undersiden af remoten er i etager, så den ligger godt til fingrene.