Test: Logitech Harmony 555

Tilbehør d.  08. november. 2006, skrevet af pizzabager 0 Kommentarer.  Vist: 27218 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Logitech
DK distributør: n/a


Nå jeg holder Logitech harmony 555 i hånden føles den en smule tung i det, men det er nærmest en behagelig tung følelse. Jeg har ikke noget imod at man kan mærke det er kram man har mellem fingrene, men det er jo nok mest fordi der sidder 4 AAA batterier i..

Kvaliteten virker dog ganske god, den knirker ikke og knapperne virker gode og faste.
Knapperne på 5 vejs joysticket klikker dog en del, og det finder jeg lidt irriterende.
0-9 knapperne er placeret nederst på remoten og det synes jeg også er en smule skidt, da man skal holde remoten helt nede i bunden for at bruge dem, og det er vel dem man bruger mest?
Stod det til mig var de placeret i midten..




Nå hvordan virker den så, ja for at kunne bruge den skal den først programmeres, det gøres ved at sætte den til sin PC, og det vil jo så sige at man skal have en PC eller adgang til en PC for at kunne bruge denne remote, samt en ledig USB port. Men det tvivler jeg ikke på, er et problem for Hardware-test.dk's læsere 



Man bruger det medfølgende USB Kabel og sætter det i remoten og USB porten.. så installere man Softwaren fra Installations Cd'en også er man i gang.



Så starter vi med at finde vores enheder, og nu blev det svært, vi finder dem på en liste i programmet, og efter det skal vi så finde et model nummer på enheden, for dem som har deres ting stående frit fremme er det ikke noget problem, for mig som har kæmpet en kamp med at gemme alt væk i skabe og tv bord er det lidt værre. Nummeret står på bagsiden som regel på et lille hvidt klistermærke.

Når man har fundet numrene på alle de Enheder man vil have Remoten til at styre, går man tilbage til Pc'en og taster dem ind.



De fleste ting (især de nyere ting) har den ikke noget problem med at finde, men mit gamle 14" prosonic Tv som hænger i soveværelset kunne den ikke kende, og det er faktisk rigtig skidt, fordi lige netop det Tv har jeg mistet remoten til, så vi bruger sådan en alt muligt remote fra føtex. Men den kan ikke gå ind i setup og indstille kanalerne, så hver gang TDC kabeltv får den idiotiske ide at flytte rundt på kanalerne mister vi nogen. Jeg havde faktisk lige håbet på at Logitech harmony 555, kunne bringe vores kanaler tilbage igen, men så blev jeg snydt..

Der var dog ikke nogen problemer med de andre enheder.

Jeg installerede de følgende enheder på remoten.


Denver DVD.
Prosonic VCR
Mirai 32" Lcd
MS Remote til media center


Jeg installerede også et mindre prosonic TV bare for at se om det nu var de samme indstillinger som mit 14" men desværre nej..



Af de enheder som blev installeret virkede de alle efter planen, sær knapperne er dog et problem, nogen af knapperne på min MS remote til media center, bruger jeg ret meget som f.eks. Live tv og tilbage knappen. Og de er ikke som faste knapper på Logitech remoten, derfor skal jeg scolle efter den i displayet hver gang, det finder jeg lidt irriterende, men det virker..

Mirai Tv'et virkede fint, Prosonic videoen, og Denver Dvd'en var der heller ingen problemer med.