Test: Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition

Køling d.  02. august. 2019, skrevet af Renissen2 2 Kommentarer.  Vist: 6055 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  299,00
Produkt udlånt af: Cooler Master
DK distributør: Fourcom

Installation

 

 


Når CPU-køleren skal installeres starter man med at samle den universelle plastik bag plade. Da det er en RYZEN 2700X vi tester med så isættes de fire skruer med fladt firkantet hoved ned i slidsen så skruehovedet er i niveau med holderen og derefter krænges plastikholderne ind over hovedet og holder det dermed på plads, dog ikke hårdere end at skruen kan køre i den ovale slids den sidder i.



Så er bag pladen helt klar til at blive monteret i AM 4 soklen. Man skal dog lige fjerne den CPU-køler holder og bag plade der er monteret på bundkortet fra fabrikken. Herefter stikkes skruerne i hullerne og så kan man montere de stag som holder CPU-køleren på plads.



Til at montere de ret store afstandsstag medfølger der et stykke værktøj som sættes ud over stagene og så kan man spænde stagene på plads med en skruetrækker.



Inden selv køleren sættes på plads skal man lige have monteret de 2 AMD flanger på hver side af kølerens anlægsflade altså i køleprofilen. De monteres nedefra og der skal kun en enkelt skrue til at holde hver AMD flange



Herefter på føres kølepasta fra tuben der er vedlagt og selve køleren kan monteres ved at man med en skruetrækker får de 4 skruer til lige akkurat at få fat og derefter skrues de på skift på kryds henover hinanden og det bliver man ved med til alle 4 skruer ikke længere kan skrues.



Fra bagsiden af bundkortet ser det nu sådan ud plastikpladen er helt nede og røre bundkortet med de fire holdere til skruerne.



Det eneste der mangler nu er at man forbinder RGB stik på blæseren til enten bundkortet eller denne manuelle styrebox som herover. Der er en strømledning som skal til et Molex stik og den anden endes stik sættes i boxen. I boxens andet stik monteres den lille 4 pins adapter og ovenpå sættes RGB ledningen fra blæseren. Voila så er vi køreklar når blæserens PWMstik er monteret på bundkortets CPUstik.



Det var lidt tricky at få blæseren sat på køleren men det lykkedes da jeg fjernede den ene RAM klods, så svingede den fint ind over køleren og kunne så nemt trykkes det sidste stykke ind på plads. Man må sige at det er en super nem måde at montere blæseren på som Cooler Master har valgt her ikke nogle underlige klips eller lignende. Så er der spænding på systemet og RGB-blæseren fungerer perfekt.



Her er så til sidst et billede fra Cooler Master til ligesom at slutte af på design delen. Lad os så få set hvad den kan i en test.

 

 

ytrewq
 
Enthusiast
Tilføjet:
03-08-2019 11:00:25
Svar/Indlæg:
123/12

Fin test, godt arbejde.
212 serien har altid været en pris i forhold til ydelse klasse køler

 



Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
03-08-2019 11:32:27
Svar/Indlæg:
2045/273

#1

Takker og ja fin køler til prisen. 🙂