Test: Logitech Cordless Desktop LX710 Laser

Styre-enheder d.  22. november. 2006, skrevet af Stensgaard 4 Kommentarer.  Vist: 14636 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Logitech
DK distributør: GSS

Konklusion



Det har generelt været en god oplevelse at have haft Logitech Cordless Desktop LX710 Laser til test. Det har været behageligt at bruge, og kvaliteten lever op til Logitechs sædvanlige standard. Det er et rimelig anonymt sæt uden at være kedeligt, det virker godt, og det har nogle detaljer, der alligevel får det til at skille sig lidt ud.

Innovation/Teknologi: 4 - Det er begrænset, hvor meget ny teknologi, der kan presses ind i et desktop-sæt. Der er brugt laser til musen, og det er udmærket, selvom laserteknologien efterhånden ikke er helt ny længere. Derudover er det også ret opfindsomt at tilføje genvejstaster til tastaturet til billedbehandling.

Design/Layout: 4 - Både tastatur og mus er pæne uden at være prangende, og de ser godt ud på skrivebordet. Men i bund og grund er dette jo et spørgsmål om smag og behag.

Software/BIOS: 4 - Logitech SetPoint er nemt at bruge og fungerer godt. Man kan indstille hver eneste genvejstast efter lyst og behov, og man kan indstille musens hastigehed, som man vil. Der mangler vist ikke noget her.

Ydelse: 3 - Der kan siges både godt og skidt om, hvordan sættet virker. På den ene side er der bestemt ikke noget i vejen med ydelsen. Musen reagerer hurtigt og præcist, og den ligger godt i hånden, selvom den kan bruges med både højre og venstre hånd. Tastaturet fungerer også uden problemer. På den anden side er der nogle ting, som generer. Genvejstasterne kommer man nemt til at ramme uden at ville det, og det er lidt generende, at navigationsknapperne på musen sidder midt på musen, så man skal flytte hånden for at kunne bruge dem.

Pris: 4 - Logitech Cordless Desktop LX710 Laser står i skrivende stund til ca. 450 kr. på edbpriser.dk, og jeg synes, det er en meget fair pris. Det kan godt lade sig gøre at få et sæt billigere, men så er vi heller ikke oppe i den kvalitet, vi ser her. Jeg synes, pris og kvalitet hænger godt sammen i dette tilfælde.






UK Conclusion



It has been quite a good experience testing the Logitech Cordless Desktop LX710 Laser. It's comfortable to use, and its quality lives up the the one we know from Logitech. It's fairly anonymous without being dull, it works well, at it has some details that make it stand out a bit.

Innovation/Technology: 4 - It's limited how much new technology you can put into a desktop set. The mouse has laser technology, which is nice, although laser technology isn't that new any more. It's also quite innovative to add shortcuts to the keyboard for pictures.

Design/Layout: 4 - Both mouse and keyboard are nice without being showy, and they look good on the desktop. But all in all, this is a matter of taste.

Software/BIOS: 4 - Logitech SetPoint is is easy to use and works well. You can adjust every shortcut as you desire, and you can adjust the mouse's speed as you want to. Nothing is missing here.

Performance: 3 - Both good and bad can be said about the use of the set. On one hand, there is definitely nothing wrong with the performance. The mouse reacts quick and precise, and it fits both left and right hand nicely. The keyboard works without problems, too. On the other hand, there are some annoyances. You often hit the shortcuts without wanting to, and it also bothers me some, that the buttons for navigation on the mouse are located in the middle, so you have to move the hand to use them.

Price: 4 - Logitech Cordless Desktop LX710 Laser costs around 450 Danish kroner, which I think is fair. It's possible to get something cheaper, but not at this quality. In this case, I think price and quality fits together nicely.



Test: Logitech Cordless Desktop LX710 Laser
Innovation / Teknologi4
Design - Layout4
Software - BIOS4
Ydelse3
Pris4
Samlet76%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here
Soveposen
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-11-2006 18:21:37
Svar/Indlæg:
912/75
Fin test. Jeg har selv samme sæt, som jeg er meget glad for. Til musen kan siges at jeg gik fra en mx500 som jeg var meget glad for. Bevælgelserne på den nye mus er nogenlunde det samme som min mx500, men fordi dette sæt er trådløst oplever jeg at det ikke reagerer lige hurtigt og præcist som min mx500.
Tastaturet er dejligt at skrive på og jeg har ingen problemer med at jeg kommer til at ramme genvejstasterne, til gengæld synes jeg tastaturet "suger" støv til sig bedre end en nilfisk. Så vær forberedt på at støv på tasturet nemt og hurtigt kan ses.. og ja, jeg gør ofte rent på værelset! ;)



Selas
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-11-2006 04:36:26
Svar/Indlæg:
2845/91
Er jeg den eneste som synes at dette sæt er grimt som arvesynden? Jeg vil hellere have et tastatur designet i 1989 liggende. :D



Belle
 
Superbruger
Tilføjet:
28-11-2006 07:04:37
Svar/Indlæg:
2/1
#2 For os som ikke har skiftet tastatus og mus, er dette sæt faktisk et frisk pust :) Brugte en mus hvor der stadig stod teledanmark på ;) .. Med god anmeldelse, og et kanon produkt.



k0ch
 
Superbruger
Tilføjet:
07-12-2006 11:10:46
Svar/Indlæg:
160/10
Jeg synes godt nok det er grimt. :l