Test: NorthQ-12001

Strømforsyninger d.  06. marts. 2007, skrevet af TeamdB 0 Kommentarer.  Vist: 11558 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: North-Q
DK distributør: North-Q

Design



Inverteren er bygget op om 2 halve cylindre af metal, der danner kappe om elektronikken. I hver enden er der et plastik slutstykke. I den ene sidder ledningen, mens der i den anden er placeret 230v stik, usb stik og en funktionsdiode.
NorthQ har valgt at lave den i blå og hvid. Dette passede desværre meget dårligt ind i de biler jeg prøvede den i, men det går nok lidt bedre i en båd eller i en campingvogn.
Med hensyn til placering af stikkene, så er det lidt synd at de har valgt at have jordstikket i den ende hvor usbporten sidder, da det kan give plads problemer, hvis man har et 90graders stik og så skal have en usb enhed i samtidig.
Man kunne godt savne nogle monteringshuller, så man kunne lave en mere fast installation og den runde form er heller ikke det bedst valg i den hensenende.



Man kan godt mærke at det ikke er det dyreste produkt man har med at gøre, men samtidig er det ikke noget der går voldsomt ud over holdbarheden, den virker god og solid.
Inverteren er udstyret med en blå diode, der er lidt voldsom når det bliver mørkt. Selvom den blå diode passede fint ind i den VW Golf og den VW Touran jeg testede den i, så passede det ikke med det gule lys i Peugeot 306 som blev brugt det meste af tiden. Her kunne man godt havde ønsket en lidt mere afdæmpet diode.



Når vi ser på det indvendige, så er der faktisk en smule ekstra plads man kunne have sparet væk, men i det store hele, så ser det fint og nydeligt ud.