Test: Cougar DarkBlader X5 RGB kabinet

Kabinetter d.  19. april. 2021, skrevet af BPM 0 Kommentarer.  Vist: 3916 gange.

Korrekturlæser: morra19
Billed behandling: BPM
Oversættelse: morra19

Pristjek på Proshop 679,00
Produkt udlånt af: Cougar
DK distributør: DCS

Design

 

 

Med posen trukket af kan vi se kabinettets ydre. Venstre side er af glas og det er ligesom om den har noget mere tyngde/tykkelse end hvad man er vant til. Fronten skiller sig lidt ud ved at være lidt kantet i det og med 3 ok store luftindtag. Højre side er plan, dog kan man se at der på højre side af front panelet er lavet et langt luftindtag, så det ikke kun er de 3 huller i fronten der kan komme luft ind af.
 


 

Det er et ret specielt front design. Jo mere jeg kigger på det, jo bedre kan jeg lide det.
 


 


Det er ganske nemt at tage fronten af og inde bagved finder vi et støvfilter, som sidder fast med magneter, og bag dette de 3 stk VK120 ARGB blæsere, som også er de eneste blæsere i kabinettet.



 


 

Fronten er ikke bare mat sort, den er nærmest en materet sort, så lyser bryder fint igennem bagfra og skaber en forhåbentlig cool effekt.
 


 

Bagerst er der plads til en 120mm blæser, men den opmærksomme vil også opdage at der er lavet klar, til at man kan montere sin GPU vertikalt. Dette kræver dog at man tilkøber udstyret til det, da dette desværre ikke følger med.
 


 

Øverst har vi et stort støvfilter som også er magnetisk monteret.
 


 

Det er også her vi finder front I/O panelet. Fra venstre - USB-C, USB 3.0, lyd ud, mikrofon ind, USB 3.0, 2 stk LED indikator, reset knap og power knap.
 


 

Nederst har vi et støvfilter til strømforsyningen, som heldigvis kan tages ud og gøres ren.
 


 

Det kan virkelig undrer mig at Cougar har lavet nogle store gode robuste fødder til dette kabinet, og så vælger de at sparer på en så tåbelig ting som det stykke gummi der sidder under foden. Hvorfor man ikke bare har valgt at lave så det dækker det hele er mig en gåde og virker i min optik som et dårligt spare trick.
 


 

Lad os tage et kig ind i kabinettet og konstarer at der er godt med plads til tingene. Der er endda et vindue så man kan vise sin strømforsyning frem og lige over det vindue sidder der 8 skruer med gummi manchetter om, dem kommer vil tilbage til.
 


 

Her ser vi de 3 VK120 blæsere, de er med 4 pin PWM.
 


 

Bagsiden ser også ganske fornuftig ud, der ser ud til at være rimelig med plads.
 


 

Der er også her vi finder en RGB hub og som man kan se på billedet er reset knappen sat til den. Så fra reset knappen kan man skifte i mellem 13 forskellige indstillinger, RGB hubben kan også sættes til ens bundkort så man kan styre RGB'en igennem software, i stedet for at bruge de 13 pre-indstillede funktioner. Ved siden af RGB styringen finder vi 2 stk 2.5" disk holdere, de er ikke skruet fast men kun skubbet ned over skruerne, som har en gummi manchet over sig. De trykkes ganske enkelt opad, så kommer de af, og det er fuldstændig det samme system som sidder over strømforsyningen. Der er dog kun disse 2 holdere med i kassen, hvilket er lidt ærgeligt, men vil man vise den ene disk frem så kan man sætte den ude foran i stedet, for gemt omme bagved.
 

 


Test på næste side.