Test: Cougar DarkBlader X5 RGB kabinet

Kabinetter d.  19. april. 2021, skrevet af BPM 0 Kommentarer.  Vist: 3911 gange.

Korrekturlæser: morra19
Billed behandling: BPM
Oversættelse: morra19

Pristjek på Proshop 679,00
Produkt udlånt af: Cougar
DK distributør: DCS

Test

 

 

Vi skal også have noget hardware i. Så vi starter med bundkortet og strømforsyningen og det er der ingen ben i. Der er god plads rundt om delene og selv med en ikke modulær strømforsyning vil der være godt med plads til kablerne.
 


 

Der er en holder med til 3.5" disk og den en ganske simpel at montere drevet i. Det er bare at vride den på, så bliver den hold fint fast af de små paler samt gummiringene omkring, til at holde ekstra på disken.
 


 

2.5" diskene skal bare skrues fast i holderne, så stikker de ikke af.
 


 

Montering af grafikkortet kræver lige at man skiller kabinettet lidt ad. For hele pladen til vertikal opsætningen skal tages af, før det er muligt at monteret grafikkortet almindeligt, det er kun 4 skruer der skal ud, men mon ikke dette kunne have været gjort nemmere.
 


 

Men i kom kortet og dækpladen blev monteret igen.
 


 

Alt hardwaren installeret og der er god plads derinde. Der kan sagtens monteres et E-ATX bundkort og et op til 400mm langt grafikkort. Der er også rigeligt med plads til vandkøling eller bare ekstra blæsere.
 


 

Den ene af mine to 2.5" diske har jeg valgt at montere i denne lidt showoff position. Har man noget lækkert hardware er det jo meget cool at kunne vise det frem på denne måde.
 


 

Der er god plads til kabelføring så gør man sig umage og måske får fat i en Fan hub, så slipper man for at skulle sætte blæserne til 3 forskellige steder på bundkortet.
Cougar har levet en RGB Hub men ingen smart løsning til at sætte blæserne til. Så har man ikke et bundkort hvor der er PWM stik nok, så skal man have fat i nogle Y-split kabler eller en Fan hub. Især hvis man gerne vil have flere blæsere monteret, så løber man hurtigt tør for stik.
 


 

Hele herligheden er oppe og køre. Der er godt med lys på RGB blæserne, og støj er der heller ikke meget af fra dem.
 


 

Den matterede front giver egentlig et ret pænt look.
 

 


Næste side Konklusion.