Test: ASUS ROG STRIX Z590-I Gaming WIFI

Bundkort, Intel d.  18. juni. 2021, skrevet af NicklasAPJ 3 Kommentarer.  Vist: 4405 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: NicklasAPJ
Oversættelse: jmose

Pristjek på  2634,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: Proshop.dk

Kassens indhold

 

 

 

 

Liste over tilbehør / Kassens indhold

  • 1x Bundkort
  • 2x M.2 skruer
  • WiFi og Bluetooth antenne (v5.2)
  • 4x SATA 6Gb/s kabler
  • Manual
  • Driver CD
  • ROG klistermærke
  • Q-Connector


Som i kan se, får man lige det man har brug for til Bundkortet, kabler nok til at man kan hooke den med 4x SATA harddisk, skruer til begge M.2, WiFi Antenne. Manualen er meget detaljeret og beskriver alt om bundkortet, dog er alt på engelsk, der findes ingen manual på dansk.  Udover dette, så får man deres Q-connector, som er en lille adapter hvor du kan tilslutte dine frontpanelforbindelser og derefter sætte dem alle i bundkortet som en enhed.

 

 

CDCRenegade
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
18-06-2021 08:41:01
Svar/Indlæg:
1821/71

Generelt så er Asus Gaming serie super gode til folk der godt kan lide at bygge selv uden at skulle ud i alt for meget nørderi - smæk delene på tilføj en XMP og pil lidt ved CPU speed og du er oppe i no-time og kan vise dine venner at du er deres lokale IT-go-to-guy.

Kvaliteten er normalt solid og BIOS er gennemtænkt, intuitiv og meget tilgængelig. 

Et no-nonsense MB der er for alle der vil selv uden de behøver det store selvbygger kørekort.

Jeg har selv igennem mange år lavet solide standard builds baseret på Asus Gamings MB og er svært tilfreds med resultaterne - Indrømmet skal det være et rig der skal skrues på for konstant at forsøge at vride en sidste kræfter ud af riggen så skal man et tand eller 2 op af rangstien - men til dagligt brug med max. udbytte så er Asus´ Gaming serie perfekt.

 QRT1
 
Superbruger
Tilføjet:
04-07-2021 12:06:05
Svar/Indlæg:
42/1

Hej! Tak for en fin gennemgang😀

Jeg har forelsket mig i ASUS ROG Maximus XIII Hero, der vel er en slags lillebror til dette kort. Jeg er røget ind i et problem, for jeg kan simpelthen ikke finde et kabinet, som kan udnytte alle usb portene som mb'et så generøst tilbyder. Jeg har kigget alle de seneste reviews som Toms Hardware har på sin ønskeliste, men desværre uden at finde et. Det tætteste er nok Corsair nyeste full-tower, men jeg er ikke sikker på det.

Håber der er nogen der har løst rebussen???

KurtQRT1
 
Superbruger
Tilføjet:
06-07-2021 13:09:25
Svar/Indlæg:
42/1