HDMI og uafhængige udgange
ATI har i mange år været meget fokuseret på at tilbyde den bedste billedkvalitet, og det fokus er bestemt ikke blevet ændret under AMD's vinger. På 690 chipsettet tilbydes der eksempelvis 2D i en opløsning på 2048x1536. NVIDIA har max ved 1920x1440, men spørgsmålet er om brugere af så høj opløsning overhovedet vil overveje integreret grafik. I hvert fald kan man trygt indkøbe en solid skærm - for eksempel Dell's nye 27" fladskærm - og vide at 2D ikke bliver noget problem.
Og når man taler fladskærme med høj opløsning, så kommer man unægtelig til at tænke på hvilke udgange chipsettet så tilbyder, og her trækker AMD faktisk fra konkurrenterne. Således understøttes VGA-udgang, S-VHS, DVI og HDMI 1.3. Sidstnævnte HDMI 1.3 er helt klart showstopperen, og med tanken om at der understøttes HDCP indhold over denne udgang - eller DVI-udgangen - bliver forventningerne ikke mindre.
Chipsettet brillerer dog yderligere med hensyn til output, da der er understøttelse for to separate outputs. Således kan man uafhængigt af hinanden se film på den ene udgang, imens den anden fungerer som eksempelvis Windows desktop. Opløsning og refresh rate kan således også indstilles individuelt. En detalje I den forbindelse er, at HDCP som skrevet understøttes, men kun på den ene udgang. Således kan man ikke uafhængigt se to HDCP beskyttede film på hvert sit display. Ikke noget større problem, men det skal lige nævnes. Normalt er HDCP fastlåst på én display-port, hvor 690 altså kan køre HDCP på enten DVI eller HDMI-udgangen, hvilket er noget mere fleksibelt.
AMD udnytter også de to skærmudgange til at tilbyde SurroundView. SurroundView kræver dog dertil et almindeligt grafikkort, der skal trække to skærme, men så kan det integrerede grafikkort stadigvæk benyttes til at trække yderligere to skærme, så man ender på fire skærme i alt. Man skal dog ikke regne med 3D-ydelse i topklasse her, men til det professionelle marked hvor multi-monitors tit bruges, så er det bestemt en hurtig og forholdsvis billig genvej til en løsning.