Layout
Som de andre kort i Fatal1ty serien er FP-IN9 SLI holdt i en rød farve, og sokler og køleprofiler er enten sorte eller røde. Det giver et lidt råt udseende, og det kan bestemt godt tåle at sidde i et kabinet med vindue i siden.
Vi skal se lidt nærmere på opbygningen, og kigger først på området omkring cpu soklen. Der er pænt ryddet for uvedkommende komponenter, så der skulle være plads til en stor cpu-køler. Der er brugt Solid-State kondensatorer i strømforsyningen. Det er en speciel type kondensator der kan tåle at sidde i varme omgivelser. Det giver et mere stabilt bundkort, og forlænger levetiden.
Der er lidt nostalgi at finde når man kigger nede ved sydbroen - der er to IDE kanaler. Ganske usædvanligt i disse dage hvor producenterne satser mere og mere på SATA drev. Og SATA drev er der plads til fire af, så du kan i alt have 4 IDE drev og 4 SATA koblet til.
De to blå pin-headers er til frontpanel USB. Længst ude til venstre kan Floppy stikket anes. Der er ikke sat ekstra kontrollere på til FireWire eller eSATA.
Antallet af sokler er ligeligt fordelt. Der er to af hver af PCIe x16, PCIe x1 og gammeldags PCI.
Placeringen ser også fornuftig ud. Selvom du sætter to store grafikkort der dækker 2 slots i maskinen vil du stadig have mindst 1 PCIe x1 og en PCI sokkel ledig. Læg mærke til det lille vendbare printkort mellem PCIe x16 soklerne. Det bestemmer om PCIe bussen kører 16,0,1,1 som standard, eller 8,8,1,1 i SLI mode.
På IO panelet sidder som altid de stikforbindelser der skal bruges til eksterne enheder. Her halter abit kortet lidt efter eksempelvis MSI's 650i bundkort P6N SLI, der har både FireWire og eSATA port.
Her nøjes vi med PS/2, USB, LAN og Lyd.