Test: TwinTech 8600GTS

Grafikkort, NVIDIA  d.  04. juni. 2007, skrevet af JacobHL 0 Kommentarer.  Vist: 9315 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Twintech
DK distributør: Tech Data

Design & Layout


Vi har her at gøre med et ganske almindeligt nVidia kort, med et enkelt 6x PCI-E strømstik, og en standard-nVidia køler, med radialblæser.
Det er blot en almindelig aluminiumskøler, der blæser varm luft fra kabinettet, ned over kernen og rammene, og blæser noget af luften bag kabinettet og noget tilbage i kabinettet.


Når man først sætter grafikkortet i, og tænder computeren larmer grafikkortet rimelig meget, men lige så snart man får installeret driveren bliver grafikkortet rimelig stille, og generer ikke rigtigt. I løbet af de test jeg kørte gik grafikkortblæseren ikke op i omdrejninger, men det vil det sansynligvis gøre hvis man spiller i længere tid.

Bag på grafikkortet er 2x DVI porte, og et S-Video stik, hvilket er standard for midend/highend grafikkort. Med disse kan man have to skærme sluttet til på samme tid, uanset om dette er 2x fladskærme, eller et af DVI stikkene kører ud til ens fladskærms-fjernsyn. Man kan dog ikke have aktive skærme på både de to DVI porte, samt S-Video stikket på samme tid, max 2 aktive skærme af gangen.


Grafikkortet understøtter HDCP selvom der ingen HDMI port er, men eftersom forskellen på HDMI og DVI er at HDMI også bærer lyd mener jeg ikke det er en skam at der ikke er HDMI i stedet for DVI.