Test: Mio digiwalker C250 GPS

Diverse d.  05. juli. 2007, skrevet af bluedemon 0 Kommentarer.  Vist: 8759 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Mio Technology
DK distributør: Mio Technology

Konklusion / UK summary

 

Det har været en fornøjelse at teste Mio C250. Den er nem at have med at gøre. Den er præcis og hurtig til at beregne ruter uanset om det er til den nærmesteburgerking eller til en adresse i paris. Mio siger ”navigation pure and simple” og det er lige hvad det er.

 

Innovation/teknologi: 3
Der er ikke noget nyskabende ved Mio  C250, i forhold til andre GPS’er på markedet. Men den er på højde med flere produkter der ligger flere prisklasser over.
 
Bundle/tilbehør: 3
Man får ikke et overvældende bundle når man køber en Mio C250. Der er kun lige det der skal bruges. Jeg syntes godt der kunne have fulgt headset med, når nu der er mp3 afspiller i. de skal nu ha et plus for at tilbyde 12 måneders gratis opdatering af deres hastigsmåling/speed cam.
 
Design/layout: 3
Designet af GPS’en er enkelt med sin sølv og sorte ramme. Den er ikke grim at have i bilen, men den er heller ikke noget der skiller sig ud. Den har en størrelse der gør at den passer lige ned i lommen og en vægt på 110 gram der gør at den ikke føles som en mursten at rende rundt med. Dette er praktisk, hvis man vil have den med på farten.
 
Software: 3
Programmet Mio transfer er et simpelt program der er nemt at installere og nemt at bruge.  Speed cam programmet er der heller ingen ben i. 
 
Ydelse: 4
Der er ikke noget at udsætte på ydeevnen.  C250 er hurtig til at beregne og hakker ikke i det. Der er rigtig mange features i C250 når man tænker på at det er en lavpris GPS. Batteriet har en holdbarhed på 4.5 timer med baggrundslyset tændt og navigationen i aktion.
 
Pris: 3
Til en pris på lige under 1700 kr. er der ikke noget at udsætte på. Den er pengene værd.  Så tænker man på at anskaffe sig en GPS, men ikke har en formue, er Mio C250 bestemt værd at overveje.
 

 
 
 
Uk summary:
It has been a pleasure testing Mio C250. It’s easy to handle. It’s precise and fast at calculating routes whether it’s the nearest burger king or an address I Paris. Mio say’s “navigation pure and simple” and that’s just what it is.
 
Innovation/technology: 3
There is nothing innovative about Mio C250 proportional to GPS on the market.
 
Bundle/accessories: 3
You are not overwhelmed by the bundle, when you purchase a Mio C250. There is only just what you need. I think that could have added a headset, because you have the mp3 player in it. A plus for offering 12 month of free updates on the speed cam.
 
Design/layout: 3
The design of the GPS is simple with its black and silver frame. It’s not ugly to have in the car, but it isn’t something that separates itself from other GPS. Its size makes it fit right into your pocket, and a weight of 110 g. does that it does not feel like a brick while carrying it around. This is handy if you are carrying it around with you.
 
Software: 3
The Mio transfer software is a simple piece of software, which are easy to install and easy to use. The speed cam software are also easy to use.
 
Performance: 4
The performance is great. The C250 are fast at calculating and doesn’t freeze up. There are many features in C250 when you consider that it’s a low budget GPS. The battery hold’s power for 4.5 hours with the backlight on and the navigation on the move.
 
Price: 3
For a price just below 1700 DKR is fine. It’s worth it. So if you are thinking of buying a GPS, but don’t have a fortune. Mio C250 are worth concidering.
 



Test: Mio digiwalker C250 GPS
Innovation / Teknologi3
Bundle - Tilbehør3
Design - Layout3
Software - BIOS3
Ydelse4
Pris3
Samlet63%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here