Software
Installationen foregår på samme måde, som den gør når vi har at gøre med andre mus fra Logitech. Til at starte med skal enheden, i vores tilfælde VX Nano'en, tilsluttes computeren. Dernæst skal man vælge sprog og sted, hvoriblandt dansk og Danmark kan vælges. Herefter skal licensaftalen accepteres, hvorefter softwaren spørger, hvorvidt man vil installere "Logitech Desktop Manager", som er et program der gør at man kan få support og opdateringer direkte på skrivebordet.
Af andet "valgfri software" er der også Jahoo's toolbar, som pr. standard står til at blive installeret - en skidt fejl, efter min mening. Så her skal man altså være opmærksom på, at fjerne fluebenet, såfremt man ikke ønsker denne.
Næste skridt er at vælge, hvor man vil have softwaren installeret. Når dette er gjort, installeres der eventuelle updates til driverne - og så er man ved vejs ende, klar til at race rundt med musen.
Når man så åbner SetPoint, er det første man kan gøre heri, at sætte de forskellige programmérbare knappers funktioner, i forskellige programmer som Outlook og Word. De programmérbare knapper udgør alle andre end de 2 almindelige knapper, samt den almindelige scrollfunktion. Resten kan altså sættes til...ja, næsten alt mellem himmel og jord, som billederne skildrer.
Under næste punkt i menuen kaldet "musens bevægelser", sætter man de gængse ting som accelleration og markørhastighed; ikke noget specielt ophidsende her. En anelse mere spændende er næste punkt, hvori man kan slå specielle spilleindstillinger til. Sådan så man eksempelvis kan låse beholde markøraccellerationen ved spilbrug.
Det følgende punkt er dedikeret til det lidt specielle hjul, der er på VX Nano. Her sætter man rul- og tiltnings-hastighederne, samt accellerationer for disse. Også her kan indstillingerne tilpasses de enkelte programmer.
Batteriet er i centrum på næstsidste punkt på dagsordenen i softwaredelen. Her kan man se batteriniveauet, samt følge den resterende batteritid, der ifølge SetPoint lå på hele 155 dage.
Afslutningsvis er der fanebladet "værktøj", hvor man kan søge efter opdateringer, finde hjælp-funktionen, og endda få gode råd om arbejdsfysiologi. Selvom det kan virke ret ligegyldigt med sidstnævnte, synes jeg det virker ret flot og seriøst, at inkludere en guide som denne.