Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Foxconn
DK distributør: MMD
 

Foxconn A690GM2MA-8KRS2H

 

 

Foxconn er verdens største producent af bundkort, først og fremmest til OEM-markedet, men på det sidste er de begyndt også at satse på retail-markedet, hvilket har gjort dem en del mere kendt, end de var for et par år siden. Vi har efterhånden testet en del bundkort fra Foxconn her på redaktionen, og det plejer at være gode og vellykkede kort, selvom de ind imellem har båret præg af en producent, der ikke er vant til at lave en BIOS, som brugerne skal pille ved.

 

 

Vi skal her se på noget i den lave ende af skalaen, et Micro-ATX bundkort med det nyeste chipset fra AMD, 690G. Micro-ATX en ret sjælden type bundkort her på redaktionen, og de er da generelt heller ikke lavet til høj ydelse og overclocking. Til gengæld har de en række andre åbenlyse fordele, først og fremmest den lille størrelse, men også den generelt lave pris og det indbyggede grafikkort trækker op, hvis man vil bygge en lille og billig computer.

Det her testede bundkort, Foxconn A690GM2MA-8KRS2H , har et par ekstra fordele. For det første giver AMD 690G en grafisk ydelse, der rent faktisk kan bruges til at spille på, og for det andet er bundkortet født med en DVI-udgang, hvilket tit mangler på et Micro-ATX bundkort, og gør det svært at koble en del fladskærme til, hvis de kun har dette digitale stik, og ikke det ”gammeldags” VGA.