Test: Plantronics Voyager 520

Lyd d.  23. januar. 2008, skrevet af Claus35 0 Kommentarer.  Vist: 7381 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Plantronics
DK distributør: Hasee.dk

Brug i det daglige

 

Den er meget nem at bruge. Holder man knappen inde tænder den, og blinker den blåt for at vise at den er tændt samt at bluetooth er aktivt. Ringer telefonen trykker man på knappen for at tage den, og trykker man igen lægger man på. Holder man knappen inde slukker den igen. Meget meget simpelt, og det virker bare. Thumbs up :-)

Vil man skrue op og ned for volumen, kan det gøres fra telefonen, og det virker rigtigt godt, men det kan også gøres på siden af headsettet, og det virker lige så godt!

Første gang man forbinder, skal man taste en kode, og den er bare 0000. Så forbinder mobiltelefonen ellers selv, når man aktivere bluetooth, eller hvis man har aktiveret bluetooth, så når man tænder for headsettet.

Har man både en privat-mobiltelefon og en firma-mobiltelefon er dette ikke noget problem, da denne smarte fætter kan håndtere to mobiltelefoner på en gang! Dog ville det have været smart hvis ringe lyden var forskellig alt efter hvilken af de to mobiler, der ringer.

 


Test

Vi havde tilfældigvis et tilsvarende headset liggende, men nok et noget billigere og ringere et af slagsen. De kan da trods alt sammenlignes.

 

Konkurrenten! Jabra BT150.

Jeg greb min Sony ericsson W550i, og sluttede nemt Voyager til og det virkede bare. Man mærker slet ikke den sidder på øret, og den kan spille rimeligt højt hvilket nok er en god ting i bilen eller andre larmende steder. Der er det også rigtigt lækkert med den dims der går ind i selve øret, og lukker andre lyde ud.

Lydkvaliteten er dog ikke lige så imponerende. Den lige som "skriger" lidt, og hvis man sætter telefonen lidt væk, kommer der knas på linjen.

Så sluttede jeg Jabra til min mobil, og det var lidt mere avanceret. Den skulle først i parrings-mode. Dvs. holde to knapper nede i 15 sek. Det kan jeg egentligt godt se det smarte i, så der ikke er andre der hijacker ens headset når man går forbi.

Her var lyden en helt anden. Ingen skrig, og meget tydeligere lyd. Ingen knas på linjen når man flyttede mobilen. Men den sad slet ikke nær så godt på øret. I hvert fald ikke på mit øre. Her kunne jeg også mærke, hvor meget mere bekvemt det var med den in-ear-ting på Voyager.