Test: Plantronics Audio 370

Lyd d.  09. februar. 2008, skrevet af Pizzadude 4 Kommentarer.  Vist: 8496 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Plantronics
DK distributør: Ergotel.dk

Design / Komfort

Af et headset at være er Audio 370 rimelig stort, det skyldes det lidt specielle todelte design. Den øverste af de to buer sørger for, at headsettet holder formen, og den nederste justerer sig efter hovedet, og holder headsettet på plads. Justeringen foregår ved hjælp af nogle små metalwirer, og det fungerer faktisk udmærket. Headsettet er behageligt at have på, og man kan faktisk have det på i rimelig lang tid, uden at det irriterer.

 

 

Mikrofonen sidder som sædvanlig på venstre side af headsettet. Den kan drejes op og ned, og de yderste 5 cm er fleksibel, så den kan drejes længere ind mod munden. Når mikrofonen ikke er i brug, kan den drejes op så den står lige op i luften. Dette er fint nok da den så ikke er i vejen. Den kan dog ikke tages helt af, men det gør heller ikke så meget, hvis man udelukkende skal bruge det foran computeren, hvilket det jo er beregnet til.

 

De to kopper på selve højtalerne er store og bløde, og føles behagelige at have på. Headsettet har et såkaldt open-ear design, hvad dette betyder for lyden vender jeg tilbage til. Rent designmæssigt betyder det, at der på selve koppen sidder en masse små huller, som lyden kan slippe ind og ud af.  Dette kan godt være irriterende for folk, som sidder ved siden af, men samtidig kan det være praktisk til LAN, da man så kan høre hvad folk siger til en, selv om man har headset på.

En del af headsettet er udført i blankt plastik, hvilket undertegnede synes godt om. Desværre gør den blanke overflade headsettet lidt overfølsomt over for fingeraftryk.

 

Ledningen på 2.9 m er rigeligt lang, og på denne finder vi en lille sort boks. På venstre side af denne er der en lille volumenknap, en smart lille ting, som jeg mener bør være på alle gaming headsets.

 

På venstre side finder vi en knap til at slå mikrofonen til og fra, også fint at man har den mulighed. På bagsiden er der en klips til at sætte den lille boks fast på tøjet.

 

hamderD
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-02-2008 11:03:24
Svar/Indlæg:
7263/260
God test 😛 - dog bryder jeg mig ikke om headsettet.


[G.N.U.]
 
Elitebruger
Tilføjet:
11-02-2008 05:27:32
Svar/Indlæg:
2175/21
planatronics er også kendt for at gå hurtigt i stykker....en længerevarende test havde været bedre for at se om de har fået styr på den slags.


Pizzadude
 
Redaktør
Tilføjet:
11-02-2008 08:56:04
Svar/Indlæg:
5363/442
#2 Der er grænser for hvor lang tid vi kan bruge på at teste de forskellige ting. Men folk skal være velkomne til at poste her i tråden hvis de har et som er gået i stykker efter kort tid.


phg
 
Elitebruger
Tilføjet:
11-02-2008 22:07:16
Svar/Indlæg:
1399/43
#2
ok det lyder interesant,hvor har du hørt eller læst det henne
jeg har et par af testens storebror 770 jeg har haft dem i en 3 mdr tid så jeg havde da regnet med at have dem noget tid endnu

forøvrigt en god test.