Test: Plantronics Audio 370

Lyd d.  09. februar. 2008, skrevet af Pizzadude 4 Kommentarer.  Vist: 8498 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Plantronics
DK distributør: Ergotel.dk

Test

Nu er vi kommet til den vigtigste del, vi skal til at lytte til hvad headsettet kan producere af lyd. Testen er udført på min stationære med et Audigy 2 lydkort, samt på mit JVC stereoanlæg.

Headset med open-ear-design har som regel et mere åbent lydbillede i forhold til mere lukkede headsets, desuden kan mellemtone og diskant nogle gange bedre udtrykkes med et åbent design. Fordelen ved et lukket design er, at bassen som regel er bedre og mere tydelig, da den ikke ”slipper ud”. Lad os se om Plantronics har fået det optimale ud af designet.

Jeg vil starte med at se på hvordan headsettet klarer musikafspilding. Derfor sætter jeg DVD’en med livekoncerten fra Nephews koncert på Roskilde festival sidste år i maskinen. En god oplevelse, lyden er rigtig god, og det er næsten som at være tilbage foran Orange Scene.

Lidt andet skal der selvfølgelig også prøves, så jeg lytter mig igennem lidt forskelligt fra musiksamlingen. Det bliver til lidt af hvert, og jeg kommer godt rundt om pop, rock og tekno. Generelt har sættet en fin lyd, den er god og klar med en god diskant, lige som mellemtonen også kommer fint til udtryk. Jeg synes desværre at lyden mangler noget mere dybde, og bassen kunne også være bedre.

Jeg sætter Ringenes Herre på, og ser hvordan headsettet klarer en af de store kampscener, og bagefter Pearl Harbour for at teste om headsettet kan frembringe en ordentlig eksplosion. Igen klarer headsettet sig rimelig godt, og man får alle detaljerne med, men jeg kunne godt have ønsket mig en lidt stærkere bas.

Nu er det jo et gaming headset, så selvfølgelig skal jeg også spille et par spil med det. Jeg starter med klassikeren CS, og går derefter videre med Crysis, BF2142 og til sidst en gang Command And Conquer –Tiberium Wars. Gaming klarer headsettet rigtigt godt, bedst går det når der ikke lige er kæmpe eksplosioner overalt, og i CS gengiver headsettet godt hvor folk befinder sig. Lyder er både klar og detaljeret, og den foruroligende susen fra en mortergranat giver lige en tid nok til at søge i dækning.

Den indbyggede mikrofon i headsettet er rigtig god, den gengiver tale meget fint. Det er tydeligt, at Plantronics folkene har gjort brug af sine erfaringer fra at bygge headsets til flyindustrien.
 

hamderD
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-02-2008 11:03:24
Svar/Indlæg:
7263/260
God test 😛 - dog bryder jeg mig ikke om headsettet.


[G.N.U.]
 
Elitebruger
Tilføjet:
11-02-2008 05:27:32
Svar/Indlæg:
2175/21
planatronics er også kendt for at gå hurtigt i stykker....en længerevarende test havde været bedre for at se om de har fået styr på den slags.


Pizzadude
 
Redaktør
Tilføjet:
11-02-2008 08:56:04
Svar/Indlæg:
5363/442
#2 Der er grænser for hvor lang tid vi kan bruge på at teste de forskellige ting. Men folk skal være velkomne til at poste her i tråden hvis de har et som er gået i stykker efter kort tid.


phg
 
Elitebruger
Tilføjet:
11-02-2008 22:07:16
Svar/Indlæg:
1399/43
#2
ok det lyder interesant,hvor har du hørt eller læst det henne
jeg har et par af testens storebror 770 jeg har haft dem i en 3 mdr tid så jeg havde da regnet med at have dem noget tid endnu

forøvrigt en god test.