Layout / Design
Det første der springer en i øjnene er den store køler. Det er den største køler Asus selv har leveret undertegnede har set. Ud over køleren er alt rimeligt standard. Vi ser at der er mulighed for SLI tilslutning med at andet 8800GS. Printet der er anvendt til 8800GS har, ikke overraskende, samme størrelse som det der er anvendt til 8800GT, hvilket er helt normalt inden for moderne grafikkort produktion.
På tilslutningssiden er alt som det plejer at være. 2 x DVI og ét S-video stik der kan bruges til lidt af hver, blandt andet HDTV-udgang, hvis man er den lykkelige ejer at sådan et monstrum.
Vi tager igen et hurtigt kig på kølerafdelingen, der er det mest iøjnefaldende ved kortet. Jeg fik aldrig hevet tommestokken frem, men jeg vil gætte på at køleren er et sted mellem 70 og 80 mm hvilket er rigtigt pænt for et midrange grafikkort. Man kunne derfor håbe at Asus havde skruet tilsvarende ned for hastigheden af den store blæser da den kunne flytte en del luft selv ved lave omdrejninger, men dette var desværre ikke tilfældet. Den larmede faktisk en del i min barebone. Om det bare er mig der er sart skal jeg ikke kunne sige, men det er bestemt ikke den mest støjsvage blæser jeg har mødt. Derudover var der ikke nogen umiddelbar mulighed for at styre blæseren igennem driveren, hvilket også er lidt en skam. Det kan naturligvis havde en del at gøre med de ganske høje frekvenser kortet kører med, men nok om det. Ser vi bagtil på kortet finder vi en ekstra finurlighed fra Asus' side. Nemlig en køler på IC'erne hvilket skulle være med til at øge mulighederne for et succesfuld overclock. Nu må vi se når vi kommer så langt, men først skal kortet igennem vores testbænk og se om det virkeligt er den nye konge af mid-range segmentet. Følg med på næste side.