Test: Asus U1F

Bærbare d.  15. oktober. 2007, skrevet af jmose 2 Kommentarer.  Vist: 9880 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: Rosenmeier.dk

ASUS U1F

Introduktion

Asus er et af de helt store mærker i vores branche. Der er snart ikke den ting, som de ikke har produceret. Grunden til at de er blevet så store, skyldes det faktum at de ikke hviler på laurbærrene. De udvikler deres produkter og lytter til forbrugerne. Og det er noget som specielt overclockere kan lide. Produktet som vi skal se på i dag, er dog lidt specielt. Her gælder det nemlig ikke om udelukkende at opnå ydelse – men høj ydelse kombineret med lavt energi forbrug. Samtidig stiller forbrugerene nogle krav til vægt, som yderligere skærper intensiteten.

 

 

Om ASUS også mestrer den kategori, skal vi se nærmere på i dag. Og som du nok har gættet udfra overskriften, er det en bærbar vi her skal studere. Men ikke hvilken som helst en af slagsen. Vi har nemlig modtaget et eksemplar af Asus U1F Notebook, som er Asus´s bud på en ultraslim bærbar. Og med en vægt på kun 1 kg ser det virkelig ud som om at det er lykkedes.

 

freehelp
 
Overclocker
Tilføjet:
19-11-2007 15:54:52
Svar/Indlæg:
53/3
hmm produktet er udgået


KennedyComputer
 
Overclocker
Tilføjet:
23-11-2007 18:44:50
Svar/Indlæg:
2/0
Asus U1F er blevet erstattet af U1S og er lidt skuffet over anmeldelsen, da der også medfølger et lækkert sleeve samt en Logitech Bluetooth mus i samme design som den bærbare.

Så Rosenmeier må have sendt en ikke komplet model til jer, som jo nok også har været til test andre steder.

Til folk der gerne vil have en lækker bærbar med lidt mere ydelse, har Asus lavet U3S som er næsten ens bare med T7500 cpu, Geforce 8400m 384M Turbo Cache, GPS med kort over EU samt 13,3" skærm og med drevet indbygget.

Samt U6S som er med 12" skærm, T7500, 3G modem, Geforce 8400m 896M Turbo Cache.

Og til ovenstående medfølger der Sleeve og Bluetooth mus

MVH
Flemming Guldbæk
Kennedy Computer