Test: AVerMedia AVerTV Hybrid STB9

Tilbehør d.  26. marts. 2008, skrevet af Mads321 2 Kommentarer.  Vist: 17826 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: AverMedia
DK distributør: Hasee.dk

Introduktion

 

AVerMedia AVerTV STB9 er en hybrid TV-modtager, der er klassificeret som en såkaldt Top-Set-Box, hvilket vil sige, at den ikke skal installeres nogen steder, men ligger eller står i forbindelse med det hardware den er tilsluttet. Betegnelsen hybrid har den fået, fordi den både kan modtage analog og digitalt TV. Der er dog mange andre muligheder med boxen bla. mulighed for at tilslutte spilkonsoller, videokamera, projector, computer, DVD-afspiller osv. i form af de mange ind- og udgange på boxen. 
 

 
 

AVerMedia-gruppen blev stiftet i 1990 i Taiwan, hvor de startede med at producere videoovervågnings systemer og multimedieprodukter. Pr. 1. Januar 2008 har AVerMedia valgt at dele firmaet, så der nu er opstået et nyt firmanavn "AVerMedia Information, Inc.", der udelukkende beskæftiger sig med videoovervågning. Tilbage er altså AVerMedia, der alene har over 800 ansatte. Deres mål er at holde sig blandt top 3 på verdensplan.

AVerMedia's strategi og ideologi, er, og har altid været, at anvende avancerede teknologier i innovative kommercielle produkter, til fordelagtige priser til forbrugere i hele verden.

 

 

På næste side ser vi på, hvad der ligger og gemmer sig i æsken

Johnjohn
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-03-2008 19:32:31
Svar/Indlæg:
82/4
Ligegyldige DVB-T Tunere er der nok af.
lad os få nogle test af DVB_C Tunere som mange af os kabel tv brugere har behov for
sikkert en fin test :'-(


PRJ
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-04-2008 18:15:45
Svar/Indlæg:
1249/247
Jeg har købt denne, som jeg ikke er specielt tilfreds med. Den kan ikke slette eller reorganisere analoge kanaler og lyden er ikke god med 2.1 højtalere, da bass'en brummer svagt konstant.

Har skrevet med support, som ikke har planer om bedre firmware. . .

:no:

Mvh PRJ