Test: Skullcrushers headset

Lyd d.  25. december. 2008, skrevet af Pizzadude 2 Kommentarer.  Vist: 9417 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: SkullCandy
DK distributør: pttrading.dk

Introduktion

SkullCandy blev stiftet i 2003 af Rick Alden, som var med i grundlæggelsen af National Snowboard Inc., og som var med til at arrangere nogle af de tidligste snowboard events. At grundlæggeren godt kan lide snowboarding, vil nogen måske synes er lidt nytteløs viden, men det fortæller meget godt, hvilken kundesegment SkullCandys produkter henvender sig til. SkullCandys målgruppe er nemlig hovedsageligt "De unge og vilde", som gerne vil provokere og skille sig ud fra mængden. For at understrege dette er SkullCandy sponsor for en række snowboardere, wakeboardere, skatere og andet godtfolk. Heriblandt den danske skater Rune Glifbjerg, som herhjemme måske mest er kendt fra Tony Hawk spillene.

At SkullCandy er lidt for sig selv, kan man også se af deres garantibetingelser. Ud over de almindelige garantibetingelser, har de også en garanti de dækker "Agressive listening". Dette går ud på, at hvis man ødelægger sit headset ved et vildt styrt på et bjerg, under en voldsom gang headbang eller andre lignende situationer, kan man få 50 procent rabat på sit næste køb, hvis man sender resterne af headsettet ind.

Headsets er ikke den eneste type produkter i SkullCandys sortiment. De producerer mange forskellige ting, i flæng kan nævnes iPod dock, bandana, tasker og MP3-afspillere, hvor det sidste punkt sågar indbefatter et MacGyver ur, med indbygget MP3-afspiller!!

Men nok om snowboarding og MacGyver, lad os komme til sagen, nemlig selve testobjektet. I dag skal vi se nærmere på SkullCandys største succes, nemlig headsettet med det noget specielle navn SkullCrushers. Disse har efter sigende en ganske voldsom bass, og med dem på hovedet skulle man kunne tage den vilde club-stemning med sig overalt.

 

Lad os komme til sagen, på næste side kigger vi på hvad der er i pakken.

 

MadsAG
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-12-2008 19:34:50
Svar/Indlæg:
5421/53
Uhh, jeg har også sådan et gammel headsæt med subwoofers indbygget :P

Fin test :)


Dragzonox
 
Superbruger
Tilføjet:
22-01-2009 16:45:20
Svar/Indlæg:
185/49
HAH, det headset udstråler branding x)

Dog thumbs up for reviewet. 😀