Test: Creative Aurvana DJ

Lyd d.  03. december. 2008, skrevet af Darth Nissan 11 Kommentarer.  Vist: 10179 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Creative
DK distributør: Tech Data

Introduktion

 

Lad os trække os ind i os selv. Lad os isolere os for den hektiske, larmende, pulserende verden der omgiver os. Ind i en verden hvor der kun er den lyd vi selv har valgt, og måske de flimrende billeder på fladskærmen foran os. Et åndehul hvor det kun er os og musikken, spillet eller filmen. Creative vil hjælpe os. Creative vil lade os lukke alle hverdagens lyde og mis-lyde ude. Bussen der kører forbi ude på vejen, gryder der skramler og Bamse og Kylling der for 225-ende gang, lokker Ælling til at tage vandekanden tilbage fra det skrækkelige snupsemonster, til min datters evige fryd.

Creative siger de har svaret, og svaret er : Creative Aurvana DJ ! Et headset, eller på godt gammelt dansk et par hovedtelefoner, i Creatives lange og mangfoldige række af produkter, der skal levere os bedre lyd, fra vores maskiner. Dette er ikke et decideret gamer-headset, der er f.eks ingen mikrofon. Det er et headset, der er specielt møntet på lytning af musik. Og ifølge Creative et helt u-undværligt headset, for enhver DJ eller enhver der vil ligne en DJ. Men lad os kigge, og ikke mindst lytte, lidt nærmere på Aurvana DJ.

 


Inden jeg skrider videre i teksten, nemlig at få pakket op for sagen, og prøvet det af, så lad os da lige høre hvad Creative selv siger om Aurvana DJ.

Se godt ud, mens du mixer med stil !

Hvis du søger efter den ultimative DJ-oplevelse, skal du have Aurvana DJ-hovedtelefoner.
Med avancerede drivere og førsteklasses komponenter får du de nødvendige professionelle resultater, uanset om du mixer eller
er i studiet. Disse ægte DJ-hovedtelefoner leverer også varen på designfronten - markeringerne af børstet metal
og den diamantskårede finish får dig til at se så godt ud, som musikken lyder! Aurvana DJ-hovedtelefoner
bringer dig det allerbedste fra Creatives viden om lyd med Sound Blaster-teknologien, E-MU
musikoprettelsessystemer og ZEN MP3-afspillere.

  • Omsluttede design med komfortable ørepuder til maksimel støjreducering med minimal farvning af lyden.
  • Akustisk optimerede Neodym-drivere på 40 mm med CCAW-svingspoler (Copper-Clad Aluminium Wire) sikrer et
  • præcist og lineært frekvensområde.
  • Vendbare og justerbare ørekopper med enkeltsidet kabel til monitoring som DJ og i hjemmestudiet.
  • Udskiftelige øre

lumske
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-12-2008 16:57:57
Svar/Indlæg:
3485/76
jeg ved ikke lige hvordan dine fingre kan mærke de dæksler som plastik og ikke metal. nu sider jeg med et magen til i hånden og plastik bliver ikke koldt på den måde de dæksler er, det er ikke lige så hårdt at banke fingerene ind på og det er tydeligt at mærke det er børstet.
til noget helt andet, nu har jeg haft to sæt.. det ene gik kaput fordi den forlængende bøjle til at forstørre dem langsomt flækkede efter kort tids brug, til sidst knækkede den ene helt over og hang kun i ledningen... jeg fik nogen nye og de nye har gjort præsist det samme.. bare denne gang på begge bøjler og lige meget hvad i tænker så har jeg ikke mishandled dem på nogen måde.. jeg har bare brug for at trække dem lid tud så jeg kan passe dem og det kan de tilsyneladende ikke holde til selvom funktionen er der 😕 :no: så for alt i verden.. lad VÆR at køb dem.. god lyd efter min mening, men der går ikke længe før du skal tape dem for at holde dem sammen.

sad også lige og kiggede på mine og det lader til man skal tage en finger ind i koppen og så kan man trykke den ud af og man kan herefter pille dem af.. burde være simpelt nok. de sidder bare med noget af det kunst læder der rundt om en bøjle indvendigt.


List
 
Superbruger
Tilføjet:
03-12-2008 20:03:20
Svar/Indlæg:
282/14
#1

Så tror jeg da virkerlig ikke man kan kalde det et "DJ" headset, eftersom de skal være MEGET robuste, når de skal transporteres land og rige rundt.. og da slet ikke til ~350 kr :no:


bornholm
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-12-2008 20:14:11
Svar/Indlæg:
2958/84
Ok så man får altsår det, man betaler for ?


Darth
 
Superbruger
Tilføjet:
03-12-2008 23:30:20
Svar/Indlæg:
813/49
#1 Sjovt nok.... For de kapsler på test-eksemplaret var slet ikke kolde. Sådan set det der vækkede min mistanke. Nu har jeg ikke kunnet bevise min påstand, uden at ødelægge test-eksemplaret (og det må vi helst ikke), men uden at ridse, eller tage en lille spån på dem (bare for være helt sikker), er jeg 99% sikker på, at der er tale om plast. Jeg er trods alt gammel maskinarbejder, og sådan nogle ved altså ofte noget om metaller, både hvordan de lyder, smager, lugter, og ja, føles.


Darth
 
Superbruger
Tilføjet:
03-12-2008 23:38:04
Svar/Indlæg:
813/49
#2&3

Lyder selvfølgelig ikke godt, det #1 fortæller. Mit indtryk har jeg forsøgt at formidle i selve artiklen. Jeg havde nu ikke fornemmelsen af, at headsettet kunne desintegrere mellem fingrene på mig, hvad øjeblik det skulle være.

Angående at man får hvad man betaler for... Så har jeg forsøgt at belyse det også. F.eks er de rigtig gode til musik. Men mindre gode til film og spil. Og angående holdbarheden, så kan jeg ikke udtale mig. Vi har ikke produkterne liggende i ugevis, og vi passer også på dem, i rimeligt omfang. Ikke forstået sådan, at de blevet båret rundt pakket ind i vat.


List
 
Superbruger
Tilføjet:
04-12-2008 00:16:34
Svar/Indlæg:
282/14
Hvad bruger du egentlig til at sammenligne med i ratingen? for hvis de har fået 4 i musk, så må mine Ultrasone DJ1 Pro vel score 5-6? går stærkt ud fra at de er langt fra at kunne hamle op med et ordentlig headset. Ville hvert fald blive stærkt overrasket hvis de kommer noget nær til den pris 😐
Og så må de bedre headsets jo score 6-7 stykker?


Emillos
 
Overclocker
Tilføjet:
04-12-2008 13:30:35
Svar/Indlæg:
14079/622
->#6

Man sammenligner ikke pærer og æbler. 🙂


Darth
 
Superbruger
Tilføjet:
04-12-2008 15:37:07
Svar/Indlæg:
813/49
#6

Som #7 siger. Det ville jo være fuldstændig tåbeligt, at sammenligne dette headset med f.eks dit. Man sammenligner jo heller ikke en Peugot 107 med en Porsche Carrera vel ? Eller en Sopwith Camel med en Jas 39 Gripen. Du kan godt følge mig, ikke ?
😉

Noget helt andet er, at Aurvana DJ faktisk gengiver musik ganske fremragende. Prisen taget i betragtning, er musik-gengivelsen faktisk imponerende.
🙂


List
 
Superbruger
Tilføjet:
04-12-2008 18:14:43
Svar/Indlæg:
282/14
#7+8

Kan godt se jeg er gal på den.
Tak for info 🙂


Darth
 
Superbruger
Tilføjet:
04-12-2008 19:25:45
Svar/Indlæg:
813/49
Det var så lidt. Og spørgsmål er jo da altid velkomne. 🙂


lumske
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-12-2008 22:43:05
Svar/Indlæg:
3485/76
#4 så har de lavet noget om i designet siden jeg fik mine to eksemplare.. kan jo sagtens være.. fordi jeg er lige så 99% sikker på mine er metal 🙂