Test: Wireless USB to VGA Kit

Bærbare d.  29. januar. 2010, skrevet af Pizzadude 2 Kommentarer.  Vist: 11625 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Iogear
DK distributør: Iogear

Introduktion

 

ATEN Technologies står bag mærket IOGear, der er et såkaldt consumer-brand, som ikke henvender sig til erhvervslivet men almindelige forbrugere. ATEN producerer KWM-switche og andre løsninger til overførelse af billede, input og lyd, men henvendt til det professionelle marked. IOGear producerer en lang række forskellige produkter til hjemmebrug og mindre virksomheder, blandt andet KVM-switche, netværks udstyr og diverse produkter der har med former ofr forbindelser.

 

 

I dag har vi fået fat i et produkt, der kan sende et videosignal trådløst fra en USB-port til et VGA-stik. Som så mange andre trådløse teknologier, er dette selvfølgelig brugbart, hvis man af en eller anden grund vil undgå kabler fordi de fysiske rammer ikke tillader dette eller gør dem besværlige. Det blive ganske interessant hvad denne forbindelse kan bruges til, og hvor langt den mon rækker. 

 

NoNig
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-01-2010 12:29:06
Svar/Indlæg:
23132/740
Den kunne da være drønsmart til sådan nogle powerpoint præsentationer, eller no'ed 🙂


Erroneus
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-01-2010 18:57:05
Svar/Indlæg:
673/19
Det jo en hel hysterisk pris.... Jeg nægter at tro på at det har kostet mange penge at lave de stykker plastik. Ja jo der er udvikling osv, men det er alligevel alt alt for meget.

Jeg havde regnet med en pris omkring 100$, så omkring 7-800 kr herhjemme.