Test: Logitech Z520

Lyd d.  21. oktober. 2009, skrevet af The_Dare_Devil 2 Kommentarer.  Vist: 12168 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Logitech
DK distributør: Logitech

Introduktion

 

Z520 er produceret af Logitech. Et efterhånden såvel velkendt som velrenommeret firma - men til de, der ikke kender firmaet, er her en lille opsummering:

 


Dette billede er lånt fra Logitechs hjemmeside

 

Det Schweiziske firma Logitech International S.A. blev grundlagt i 1981. Dengang var det blot et af mange mindre firmaer, der ville med på computermarkedet. Logitech valgte med det samme hvilken slags produkter, de ville producere og distribuere; nemlig mus og keyboards. Dette viste sig med det samme at være en kæmpe succes, og det er nok en af grundene til at Logitech stadig producerer disse produkter. Dog er der kommet mange flere forskellige produktgrupper til, bl.a. omfatter Logitechs nuværende sortiment højtalere, fjernbetjeninger, webcams, headsets og mange andre forskellige produkter. Logitech er igennem tiderne blevet verdens største leverandør til gamere verden over, med deres solide og altid gennemførte produkter.*

 


 

Denne test omhandler som førnævnt et af Logitechs højttalersæt, og det skal blive spændende at se, om produktet lever op til Logitechs generelt høje kvalitet - og om der er blevet plads til en smule nytænkning.



* Afsnittet er lånt fra Mino's artikel om Logitech Z-5.

 

Clintin
 
Superbruger
Tilføjet:
21-10-2009 09:33:07
Svar/Indlæg:
1317/46
1 for tilbehør, hvor meget guide vil du have udover en quickguide, det er trods alt kun et par højttalere ikke et tv-kort eller et surroundsystem?

Ellers fin test, nu efterlyser du selv en subwoofer, mine logitech z et eller andet højttalere består af de klassiske sattelithøjtalere(2 stk.) og en sub, sættet kostede under 500kr i ruderkonges tid og de spiller meget godt, selv når de bliver presset til at spille højt.


The_Dare_Devil
 
Elitebruger
Tilføjet:
21-10-2009 15:13:07
Svar/Indlæg:
422/58
#1 - Jeg ville normalt give 2, hvis manualen oplyste blot de obligatoriske information; som fx en ordentlig opgivelse af specs.. Det var der ikke engang.. :/