Test: TomTom XL Europe

Diverse d.  26. oktober. 2010, skrevet af Pizzadude 0 Kommentarer.  Vist: 9586 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: TomTom
DK distributør: HornetTek

Introduktion

En GPS-navigator er efterhånden blevet hvermandseje, og en af de ting man som bilejer ikke kan leve uden. Specielt hvis man er en af dem, der bare ikke kan finde vej, kan en GPS være guld værd. Efterhånden er prisen på de billigste GPS'er endvidere kommet ned i et leje, hvor alle kan være med, hvilket yderligere har hjulpet til udbredelsen.

Når det kommer til GPS-navigation, er der et par enkelte navne, der bare ikke er til at komme uden om. En af disse er TomTom, der blev stiftet i 1991 og har hovedkvarter i Hollands hovedstad Amsterdam. TomTom producerer blandt andet software og kort til smartphones og PDA'er samt de stand alone GPS-enheder, der har gjort dem berømte. GPS-enhederne kommer i mange forskellige varianter, med varierende skærmstørrelser og funktionsniveau.

 

 

Modellen vi i dag skal se på bærer navnet TomTom XL (v2) Europe, og er en mellemvare der kan lidt af hvert. Den har pre-installeret kort over det meste af Europa, widescreen-skærm og medfølgende TMC-antenne. Den har ikke de mere avancerede funktioner som vognbaneassistent og bluetooth, men til gengæld afspejles dette også af prisen.