Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Kingston
DK distributør: Kingston

Introduktion

  

Solid State Diske (SSD) er ikke noget sjældent syn længere. Disse diske har vundet godt indpas hos mange hardware entusiaster og andre highend brugere. Diskene er også ved at få godt fat på det mobile marked, hvor mange bærbare computere udnytter det lave energiforbrug.
 

I dag skal vi kigge på SSD fra Kingston nemlig SNV225-S2 modellen fra deres SSDNow V+ serie. Denne serie er efterfølgere for den prisbevidste SSDNow serie. Den første SSDNow serie var henvendt til forbrugere i budgetsegmentet som ønskede at opgradere deres gamle harddisk (HDD), disse SSD'er var ikke de hurtigste på markedet og kostede også derefter. Den nye serie er henvendt til et andet segment og skulle efter producenten levere en god ydelse til en fornuftig pris. Vi undersøger om der er hold i denne påstand.  
 

 

 

Kingston er en amerikansk producent, med hovedsæde i Fountain Valley, Californien, men har produtions- og logistik faciliteter i både USA, England, Irland, Malaysia, Kina og Taiwan. Kingston er tilmed verdens største producent af DRAM-moduler, hvor de sidder på  27.5% af markedet. I 2007 havde Kingston en omsætning på $4.5 milliarder dollars, hvilket er 21.6% mere end i år 2006. Forbes.com (verdenskendt finansielt tidende) har endda Kingston listet som #83 på deres liste over "The 500 Largest Private Companies in the U.S.", og som #1 på listen, når det kommer til vækst i ren og skær indtjening.

 

På næste side tager vi et kig på hvad en SSD egentlig er.

jakob3k
 
Superbruger
Tilføjet:
19-02-2010 01:35:11
Svar/Indlæg:
440/3
Hvem køber en og tester den i sin PS3!? 😲
🤣