Test: Kaspersky Pure Antivirus

Tilbehør d.  15. juni. 2010, skrevet af tatoo1956 3 Kommentarer.  Vist: 11615 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Kaspersky
DK distributør: Kaspersky

Introduktion


 

Vi tester Kaspersky Pure antivirus. Antivirus er et meget ømtåleligt emne med ligeså mange meninger som produkter. Jeg har dog ved et uheld - været specielt grundig, da min PC crashede og jeg måtte det meste igennem 2 gange - dog ikke Antivirusens skyld, men et bundkortsskift.

Kaspersky er jo så kendt, at præsentationen er næsten unødvendig. Her er, hvad Kaspersky beretter om deres nye "PURE" Antivirus:

 

Om Kaspersky Lab
Kaspersky Lab er blandt verdens førende inden for beskyttelse mod it-sikkerhedstrusler såsom vira, spyware, crimeware, hacking, phishing og spam. Kaspersky Labs produkter leverer overlegen beskyttelse vha. høj sporingsrate samt markedets hurtigste responstid på it-angreb for slutbrugere, SMV’ere, store virksomheder og mobile enheder. Kaspersky Labs teknologi bliver også brugt verden over af førende it-sikkerhedsleverandører i forskellige produkter og services.

Vores produkter er certificeret af West Coast Labs og har jævnligt modtaget priser fra førende IT publikationer og test labs. I 2003 modtog vi Microsoft Gold Certified Partner status for Security Solutions. Kaspersky Lab er også en stolt partner hos SUSE og Red Hat. Eksperterne fra Kaspersky Lab er aktive inden for IT foreninger som CARO (Computer Antivirus Research Organization) og ICSA (International Computer Security Association).

Kaspersky har kæmpet i over 15 år mod virus m.m. og har mere end 450 specialister med spidskompetencer indenfor Antivirus teknologi, 10 har en MBA og 16 en ph.d. og flere af specialisterne er medlemmer af Computer Anti - Virus Reseachers Organization (CARO)

Læs mere om Kaspersky Lab på www.kaspersky.com og www.kaspersky.dk. For de seneste nyheder om antivirus, anti-spyware, anti-spam og andre spørgsmål og trends inden for it-sikkerhed, besøg www.viruslist.com.
 

 

 

Fuld anti-malware- og anti-spam-beskyttelse, herunder den uovertrufne Sandbox-teknologi for at give garanteret sikkerhed. Indeholder udvidet detektionsteknologi!

My Control Centre giver mulighed for centraliseret styring af opgaver, rapporter og opdateringer osv. fra en hvilken som helst PC på netværket. NY!

Password-styring kan oprette og lagre logins og autoudfylde formularer og har et indbygget virtuelt tastatur. NY!

Avanceret forældrekontrol og overvågning af brugerens internetadgang, PC- og programbrug og kommunikation. Indeholder unikke ekstra egenskaber!

Filkværnen bruger multi-pass-teknologi for at gøre slettede data uigenkaldelige, selv med meget avanceret software. NY!

Databackup og gendannelse sikrer integriteten af dine data. Lav planer, gendan punkter og vælg backup-medier. NY!

Datakryptering maksimerer sikkerheden. Opret, gem og overfør data i password-beskyttede, krypterede områder. NY!


Vi kigger på kassen med indhold på næste side:

wendigo
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-06-2010 14:57:08
Svar/Indlæg:
1069/157
ffs...nu købte jeg mig lige en 1års licens på deres "kaspersky antivirus 2010" for et par uger siden.

Og så laver de det her nummer og udgiver noget der er bedre? 😩


cybercb
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
15-06-2010 17:56:51
Svar/Indlæg:
1448/40
#1 Den har da lagt på deres hjemmeside et stykke tid nu 🤣


Stigers
 
Overclocker
Tilføjet:
17-06-2010 19:52:59
Svar/Indlæg:
83/4
#1 trøst dig med at der altid kommer noget nyt og bedre, når det drejer sig om soft- og hardware. 😉