Computex - Dag 2

HT Exclusive d.  03. juni. 2015, skrevet af Pizzadude 2 Kommentarer.  Vist: 11849 gange.

Be Quiet

Vi aflagde Be Quiet et besøg, hvor vi kunne stifte bekendtskab med deres nye kabinet Silent Base 600, som blev fremvist for aller første gang mandag, og kommer på markedet til September.
 


Da Be Quiet har specialiseret sig i produkter der er så stille som muligt, er kabinettet selvfølgelig lydisoleret på indersiden og holderene til harddiske er monteret med lyddæmpende gummibeslag. Silence Base 600 fås i en version med og uden vindue i siden, og kommer i Europa til at koste 110€ uden vindue og 125€ med. Siden med vindue monteret kan også købes separat til en pris i omegnen af 26-28€. Med kabinettet følger to blæseren en 120mm og en 140mm, men  faktisk kan der sættes op til seks blæsere i versionen med sidevindue og syv i versionen uden. 
 


Kabinettet fås med designdetaljer i tre forskellige farver - helt neutral sort, sølv og en mere iøjenfaldende orange.
 


Silent base 600 fås som som sagt i en version med vindue i siden, vinduet fortjener faktisk et par ekstra ord med på vejen. For at gøre det så lydisolerende som muligt, består det nemlig ikke af et enkelt lag akryl, men derimod to lag polycarbonat med 9mm luft imellem. Luften imellem de to lag virker lyddæmpende, på præcis samme måde som en termorude i et hus gør det. Valget af polycarbonat frem for plaxiglas gør, at vinduet er noget mere modstandsdygtigt overfor ridser, end et tilsvarende af akryl ville have været. Rundt i kanten mellem de to lag glas, er en gummiliste hvis farve selvfølgelig matcher farvetemaet for resten af kabinettet (sort, sølv, orange). 
 


I afdelingen for blæsere, præsenterede Be Quiet deres nye serie af blæsere Silentwing 3, der forventes at komme på marked i Oktober i år. Det er måske lidt svært at se på ovenstående billede, men Be Quiet har gjort sig specielt umage med, at optimere den nye serie af blæsere til, at levere en mere koncentreret luftstrøm og dermed et bedre airflow i kabinettet, ved at justere den indvendige kurve fra at være helt rund til at få en lille ekstra bue i "hjørnerne".
 


Den største innovation på den nye blæserserie må helt sikkert være skiftet fra fire til seks poler på motoren, og faktisk er Be Quiet den eneste producent på privatmarkedet der i dag bruger dette antal poler. Beslagene til montering af blæserne er desuden i gummi for at dæmpe vibrationerne.



På vores besøg, fik vi også et kig på et par af deres strømforsyninger, blandt andet denne 1200 watt fra deres nyeste serie, der er modulær og med et lydniveau på 18-20 dB knap er hørbar.

Ebo
 
Superbruger
Tilføjet:
04-06-2015 06:14:13
Svar/Indlæg:
709/10
Jamen er der noget og sige til, at man er gift med en asiat 😲


Bellows30
 
Overclocker
Tilføjet:
10-06-2015 15:07:43
Svar/Indlæg:
50/8
ja der er masse at sige #1 lad os håbe de ikke laver spil computer etc som de danser fordi så er det ude af synk :P men lad os nu se hvad amd kommer med som der kan tæve gtx 980ti

Svaret blev redigeret 3 gange, sidst af Bellows30 d. 10-06-2015 15:09:24.