Design
Ved første øjekast skiller designet på satelliterne sig ikke så meget ud fra andre lignende modeller på markedet, men hvis man løfter på dem, kan man godt mærke at der er noget guf i dem. De vejer faktisk forholdsvis meget i forhold til hvor små de er. Rent designmæssigt kan man dog godt se at der er blevet kælet for detaljerne. Foden er lavet i aluminium, og under den er der en skridsikker måtte, som forhindrer at de bliver trukket ned af bordet eller vælter.
Fronten er lavet i plastik og overtrukket med et traditionelt støvfilter, og i højre hjørne af beklædningen, er der et sødt lille Creative mærke.
Når vi tager beklædningen af og kigger på selve enheden, ser det faktisk rigtigt frækt ud. Det meste er lavet i metal, og selve rammen er lavet i piano sort lak, som et ekstra lille finish. Bestemt en lækker lille sag man ikke behøver være ked af at placere fremme, selvom man får gæster.
Subwooferen er meget firkantet, men ikke større end at man sagtens kan placere den under sit skrivebord, man skal bare lige huske at give det lidt luft til siderne, så enhederne ikke er presset ind imod en væg. Subwooferen er lavet i træ, og vejer en hel del. Rundt om enhederne er der en ring i piano-sort lak, så det er faktisk et flot lille sæt.
Bagsiden af subben er pryddet af produktnavnet og et stort "SLAM"-logo, for at illustrere teknologien bag. Der er selvfølgelig indgang til strømforsyningen og højttalerne. På højttalertilslutningen er der en lille plastikdims som gør at højttalerne kun kan tilsluttes i en bestemt vinkel på ledningen, dette gør at når de er tilsluttet, bliver de bestemt siddende, også selvom man flytter rundt på subben. I midten er controller-tilslutningen, og derudover er der mulighed for Audio-IN, som er specielt velegnet til CD-afspillere, hvis man har lyst til at bruge dette. Til sidst har vi basvolume-kontrollen, og som det kan ses på billedet, er den sat til lidt under midten. Dette skyldes at midten er anbefalet af Creative, men dette er testet ud i et rum med forholdsvis bløde vægge, og da de fleste hjem består af sten eller trævægge, må man regne med at bassen slår lidt hårdere her end i et studie. Denne indstilling skulle efter sigende komplimentere lyden bedst.
Controlleren er lavet i hård piano-sort plastik, for at følge designet på resten af anlægget. Den øverste del er lavet i aluminium og belagt med et gummi lag, der giver et rigtigt lækkert grip, når man skal justere volumen. Dette giver den også vægt, så den bliver hvor den er. I bunden er der samme skridmåtte som på satelliterne, så den skøjter heller ikke hen over bordet når man rører ved den. I toppen er der også en lille aluminiumsring, som gør at den ser meget stilet ud.
Der er mulighed for at tilslutte AUX på controlleren, og her snakker vi så iPod, MP3 afspillere med mere. Der er også mulighed for at tilslutte et headset, hvis man sidder sent oppe og leger med lyd.
Hvis man kigger på controlleren, ligner den faktisk en frø der er vendt på hovedet. En sjov lille iagttagelse man om ikke andet kan få et billigt grin over.
Ja, nogle gange er det fuldt ud forståeligt hvis læserne derude undrer sig over hvad HwT's crew har røget. Længe leve Photoshop :)
Samlet set et super flot anlæg, hvor der er blevet kælet meget for detaljerne. Samtidig kan man godt mærke at man har fat i et anlæg med noget gods i, så lad os gå videre til det sjoveste af det hele, nemlig testen!