Test: Sandberg AluGear USB Mini Hub

Diverse d.  19. oktober. 2008, skrevet af Darth Nissan 2 Kommentarer.  Vist: 8784 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sandberg A/S
DK distributør: Hasee.dk

Kassen, indhold og specifikationer

USB hub´en ligger i en ”dejlig” blister-pack. Dette er utvivlsomt en god måde, at pakke ting på, godt forseglet mod alverdens støv, snavs og andet godt fra havet. Fronten er mestendels præget af et stykke blå og lilla karton, med Sandbergs logo i gult og lidt oplysninger om hvad der befinder sig bag plastic-panseret. Vi kan blandt andet se, at dette produkt konverterer 1 USB port til 4 USB porte, at den er mini size, RoHS compliant, og at man f.eks kan tilslutte en scanner, printer, USB disc eller endog en mus. Ja ja, det er da godt at vide. Jeg ville nu umiddelbart tro, at jeg kunne tilslutte alt med USB-stik til en USB hub. Vi må jo se, når vi når lidt videre i artiklen, om jeg har ret i min tro. Der er også et lille vindue, hvor vi rent faktisk kan se selve hub´en. Jeg er selv stor tilhænger af, at man rent faktisk kan se, hvad det er man i gang med at købe, så det var bestemt positivt.

 

Nå, lad os få lukket op for sagerne. Åh ja, nu kan jeg huske det. Altså hvorfor jeg egentlig ikke bryder mig så meget om blister-packs. De er jo umulige at få op med civiliserede metoder. Jeg bevarede dog roen og fik klippet sagen op. Jeg vil her indføje, at de sakse som sygeplejersker altid render rundt med, er noget nær det bedste jeg har prøvet til at klippe blister-packs op med - så ved I det. Ikke at det ligefrem går som en leg, og jeg overvejede da også at tage min Dremel, eller måske fliseskæreren, i brug. Men saksen klarede det.

Og her lige en løftet finger til Sandberg. Der skete det der ikke må ske. En anmelder kom til skade. Sandberg, jeres blisterpack sårede en skribent. Midt i min triumf, overvindelsen af endnu en blisterpack, så jeg til min gru, hvordan mit blod stille piblede frem, fra riften i min pegefinger, mens en fjern stemme i mit baghovede mumlede ”They drew first blood….”

Lad os nu se på hvad der egentlig ligger i kassen:

  • 1 stk. USB-hub
  • 1 stk. 220v strømforsyning
  • 1 stk. USB-ledning
  • 1 stk. Sandberg garanti certifikat
  • 1 stk. brugsanvisning

 

  

 

Specifikationer taget fra Sandbergs hjemmeside:

  • Interface standard: USB 2.0
  • USB 2.0, USB 1.1 and USB 1.0 compliant
  • Supports high-speed (480 Mbit/s), full-speed (12 Mbit/s) and low-speed (1.5 Mbit/s) transfer rates
  • USB connectors: 4 USB A-female and 1 B-female
  • Supplying USB ports with up to 500mA (with power adapter)
  • Built-in overload protection
  • Chains up to 127 USB devices

 

foo
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-10-2008 13:25:22
Svar/Indlæg:
1685/240
Det er da også en grotesk stor strømforsyning der er til den hub...
Det lugter langt væk af billigt og dårligt design...

En god strømforsyning kan i dag nemt laves med en høj samplefrekvens og en lille SMPS trafo - På den måde er der stortset ikke noget tab overhovedet, og den kan laves meget mindre end det der følger med der... Bliver selvfølgelig lidt dyrere af det...


hamderD
 
Elitebruger
Tilføjet:
21-10-2008 16:04:05
Svar/Indlæg:
7263/260
God test Darth Nissan,

Jeg giver #1 fuldstændig ret.