Test: Noontec Zoro HD

Lyd d.  02. maj. 2013, skrevet af Bonghætte 2 Kommentarer.  Vist: 12422 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Bonghætte
Oversættelse: Bonghætte

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 699,00
Produkt udlånt af: Noontec
DK distributør: DCS

Kassens indhold

 

 
 
Ørekopperne kommer i en flot kasse der tydeligt viser hvad man køber, og hvilket design man kan forvente. Det er meget tydeligt at de går efter folk der godt kan lide design, da Noontec lægger meget vægt på at skrive 'Fashion Hi-Fi Headphone' lige under produktnavnet. HD versionen byder på en mikrofon på selve kablet, til forskel fra det helt almindelige Zoro. Dette er dog den eneste umiddelbare forskel.
 
 
 
 
På bagsiden ses ørekopperne foldet sammen, for at vise ekstra funktionalitet. Her bliver man også introduceret til det aftagelige kabel med indbygget mikrofon.
 
 
 
 
Et lille kighul ind i kassen, til selve headsettet. Man bliver altså på ingen måder snydt her, da man kan se hvad man køber. Et rigtigt godt træk fra Noontecs side. Yderligere bliver man her introduceret til hvad der gør disse ørekopper specielle. En stålramme, "protein-bomulds materiale" på ørekopperne og et aftageligt kabel er blandt andet hvad der nævnes.
 
 
 
 
Positivt overrasket bliver man da man også finder en lille opbevaringspung inde i kassen. Igen et ekstremt godt træk fra et mindre kendt firma der forsøger at konkurrere med de store. Man bliver absolut ikke efterladt med følelsen af at de blot er en kopivare. Dette er en ægte, gennemtænkt vare, og firmaet bag vil meget gerne give dig et positivt indtryk. Her bliver man altså heller ikke snydt.
 
Kassens indhold:
  • Headset
  • Rødt kabel med mikrofon
  • Stof pung til opbevaring
  • Manual

Specifikationer følger på næste side.

Anzelz
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-05-2013 08:59:39
Svar/Indlæg:
2343/272
God test og nice reference :)

Prøvede du dem med din galaxy s2? For den har af en eller anden grund et kæmpe problem med 32ohms ørebøffer, det lyder simpelthen bare skidt.


Bonghætte
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-05-2013 15:01:36
Svar/Indlæg:
1271/38
Jeg har intet problem på min GS2, hverken med 16, 32 eller 55Ohms headset.

- Det er dog sandt at den ikke kan spille de helt tunge sæt ordentligt op, og begynder at forvrænge og 'hisse' hvis man forsøger at tvinge den op på høj lydstyrke, men sådan er det jo med de fleste lommestørrelse medieenheder. Den spiller fint til formålet, og jeg har intet problem haft med Zoro sættet.

🙂