Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sapphire
DK distributør: n/a

Kassens indhold




Grafikkortet kommer i en meget, hmm, karakteristisk papkasse ?



Umiddelbart finder jeg det ret underligt, at Ati ikke har lavet en fancy indpakning med vindue, benchmarks og et helt festfyrværkeri af farver. Det eneste der afslører, at vi rent faktisk har med et grafikkort at gøre, er et lille klistermærke i siden.
Tanken om at kassen slet ikke er beregnet til retailbrug, strejfer mig. Man får altså en anden indpakning med, når man køber det retail. Men når alt kommer til alt, kan indpakningen jo være ligegyldig - det er jo det indre der tæller ;)



Når jeg åbner papkassen, ligger kortet forholdsvis godt beskyttet af skumgummi. Kortet kan ikke rasle rundt, så indpakningen er altså tilstrækkelig.



Efter at have løftet skumgummien, finder man den skjulte skat; med andre ord, "Bundlen". I dette tilfælde er den ikke noget særligt, men vi må have i mente, at der følger mere med i Retail-versionen.
Ifølge Sapphire, vil der medfølge spillet "Da Vinci Kode", og deres sædvanlige "Select-pakke", hvor man får lov at prøve 4 trialversioner af spil, og kan derefter vælge det spil man bedst lide, i fuld version. Altså, en ret pæn bundle alt i alt.
Helt præcist består bundlen i vores tilfælde af:

  • 1 stk VIVO-dongle

  • 1 stk TV-OUT kabel

  • 1 stk Video kabel

  • 1 stk DVI->VGA converter

  • 1 stk Driver CD

  • 1 stk "Fueled by: Sapphire"-klistermærke


  • Jeg undrer mig lidt over, hvor manualen er henne. Ikke fordi jeg nogensinde har brugt manualen til et grafikkort, men et eller andet sted er den vel obligatorisk. Dog kan den hentes på Sapphires hjemmeside, hvis man får brug for den. Og jeg vil også tro, at denne vil følge med retail versionen.
    Cyber-Frog
     
    Elitebruger
    Tilføjet:
    30-07-2006 07:37:15
    Svar/Indlæg:
    830/15
    "Grafikkortet kommer i en meget, hmm, karakteristisk papkasse ?"

    Den kommentar der... :e