Computex - Dag 4

HT Exclusive d.  06. juni. 2016, skrevet af Ronin2300 0 Kommentarer.  Vist: 7903 gange.

IN WIN



Vi var også en tur for IN WIN for at se hvad de havde taget med til Computex 2016. Her ses efterfølgeren til open air kabinettet D-frame, nemlig D-frame 2.0. Som man kan se har de tilføjet en mulighed for at åbne kabinettet foran. Sjov lille fakta, den bøjle som man kan se der åbnes, er faktisk taget fra et motorcykel stel.



IN WIN har lavet en strømforsyning decideret til D-frame 2.0, the SIII-1065W, som er en "se igennem" strømforsyning som IN WIN kalder det. 

Skulle man have lyst til at se lidt bedre billeder af strømforsyningen, så er tryk HER og kig på deres hjemmeside



De har også lavet en efterfølger til deres populære H-frame, som denne gang har fået en farvet glasside på og godt med lys i, H-frame 2.0. Lyset i H-frame 2.0 kan indstilles i 6 forskellige styrker og det kan gøres ude på kabinettet. H-frame 2.0 kommer også med USB 3.1 type-c, så slut med langsomme overførsler.



IN WIN havde også lidt helt nyt med, nemlig deres 303 kabinet, og som det ses er det et stilrent design de har lavet, stål og farvet glas side. IN WIN logoet i front samt stik bliver oplyst når man tænder op i computeren, det kan selvfølgelig slåes fra hvis det ønskes.


 


Her ses deres nye kabinet 805 Infinity, som har en LED strip i fronten og et spejl bagved som giver indtrykket af at der er uendeligt lys i kabinettet. Lyset kan opsættes på alle tænkelige måder f.eks til at pulse hurtigt eller langsomt eller lyse konstant samt ændre farve osv.



IN WIN er også på vej med deres nye blæser serie "aurora" som helt i stil med IN WIN's andre produkter er virkelig stilren. Såvidt vi kunne forstå, der var lidt forvirring, så skulle de være på vej på markedet indenfor ganske kort tid.