Test: Logitech Squeezebox Boom

Lyd d.  08. oktober. 2008, skrevet af Pizzadude 1 Kommentarer.  Vist: 14593 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Logitech.com
DK distributør: Logitech.dk

Software

For at kunne afspille musik fra sin computer, eller eventuelt fra en NAS-server, skal man have installeret et lille program kaldet Squeezecenter. Dette følger desværre ikke med på en CD, men er noget man skal hente på nettet. det ville have været fint, hvis det havde fulgt med på en CD, men på denne måde er man selvfølgelig sikker på at få den nyeste version. For at kunne hente programmet skal man registrere sig som bruger. Når man så logger ind første gang, får man mulighed for at hente programmet. 

 

 

 

 

Det tager lige lidt tid at hente programmet, men når det er gjort, går installationen let. Man kan selv bestemme, om programmet automatisk skal starte op med computeren, men hvis du vil have adgang til din musik på computeren, skal det ligge og køre i baggrunden. Selve programmet belaster næsten ikke CPU'en, men kræver dog en smule RAM, men da det er kun en smule mere end min Firefox så er det til at overkomme. Hvis man har en NAS som er kompatibel med SqueezeCenter, kan man have det kørende herpå, for ikke hele tiden at skulle have en PC kørende.

 

 

Når installationen er fuldført, starter Squeezecenter op, og man kan nu gå i gang med at konfigurere programmet og tilføje musik.

 

Selve styringen af Squeezeboxen med SqueezeCenter, fungerer via en internetbrowser. Her har man alle muligheder for, at kontrollere hvad der skal spilles. Man har desuden muligheder for at slukke boksen, oprette playlister og en masse andet:

 

 

 

Nå man hvad kan den ellers? Netradio og podcast kan den selvfølgelig også. Begge dele skal man lige finde og tilføje til ens favoritter i SqueezeCenter, og så er man ellers oppe og køre. Her har jeg tilføjet podcast fra Mads og Monopolet, og nu kan jeg så høre alle de afsnit som er tilgængelige fra P3:

 

  

 

hamderD
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-10-2008 07:14:01
Svar/Indlæg:
7263/260
God test Pizzadude, den ligner godt nok min søsters første radio, det var en grundig 😛