Test: Antec pressemøde

HT Exclusive d.  23. november. 2008, skrevet af cornerrage 4 Kommentarer.  Vist: 10386 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Hasee.dk
DK distributør: Hasee.dk

Det gamle er nyt

Antec har fundet den he(m)llige gral indenfor kabinetter. Deres kabinetter er nogle af de mest solgte, specielt deres Sonata og Performance serier er storsællerter. Derfor har de taget deres bedste kabinetter, og simpelthen bare arbejdet videre på dem.

P183 har fået et lille ansigts løft, det er ikke meget. Hvis man åbner lågen, ser man at de har gjort rigtig meget ud af ikke at begrænse airflowet. Den nedereste HD fan er blevet sat foran HD buret, for at gøre mere plads til store psu'er. Apropos store strømforsyninger har antec noget lidt spændende oppe i ærmet, en helt ny forfaktor til PSU'er, som skulle kunne gøre dem billigere, bedre og mindre støjende. Den eneste hage er at de er en smule større, så der kan sidde en 120mm blæser i enden på dem istedet. P183 og P193 understøtter selvfølgelig de nye psu'er samt de traditionelle ATX formfactor. Antec har også smidt et støvfilter i fronten på kabinettet.

 

Der er ikke så meget nyt ved P193'eren, det er lidt den samme historie som P183. Desværre er de billeder jeg har taget blevet lidt slørede. Der er blevet sat en ekstra "plade" på siden af kabinettet for at huse den store blæser på 200mm(Med støvfilter), så den ikke sidder i vejen, når man installerer store køleløsninger. Den nye model kommer, modsat den gamle, uden PSU. Det sænker prisen og gør at man nu helt selv har muligheden for at vælge psu, dejligt. Til sidst har vi 2 x 120mm i toppen, klar til vandkøling? Mon ikke...

Både P183 og P193 er sat til at komme på markedet til december, lige til julegave tid.

Antec har også revideret deres Ninehundred kabinet og nu kalder de det: Ninehundred Two, ikke på navngivningen de bruger deres fantasi :) Derimod har de pyntet kabinettet med blæsere. En 200mm i toppen med 3 hastigheder, en blæserstyring bag på kabinettet, udtagelige støvfiltre som nævnt på 193 og 183, eSATA, og bedre muligheder for at gemme sine kabler bag bundkortsskuffen. Kabinettet er sat til at komme her i november, så vi ser nok mere til det om ikke så lang tid.

Det sidste kabinet der har fået en overhaling er deres Sonata, de har nu lavet en model der går under navnet "Sonata Elite". Det er deres bedst sælgende kabinet serie, og derfor skulle der selvfølgelig også være en high-end model af denne. Der er 3 hovedpunkter der er værd at nævne. Blæser i siden, horisontal installation af harddiske og en valgfri PCI køler til dit grafikkort.

Antec har også lavet et medie center kabinet der går under navnet ISK 300. Det er et mini itx kabinet, som skal huse dit via setup, samtidig med at det skal være anonymt og simpelt. Der er ikke så frygtelig meget mere at sige om det, andet end det da ser ganske nydeligt ud.

På næste side kigger vi på rigtige entusiast løsninger...

DKwesth
 
Superbruger
Tilføjet:
24-11-2008 12:43:49
Svar/Indlæg:
147/16
Rigtig spændende læsning....


bornholm
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-11-2008 21:42:09
Svar/Indlæg:
2958/84
#1 Jo da minus Introduktion bla bla og bla


[G.N.U.]
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-11-2008 08:41:00
Svar/Indlæg:
2175/21
hmm skeleton ser da dejlig ud...


DKwesth
 
Superbruger
Tilføjet:
26-11-2008 22:12:52
Svar/Indlæg:
147/16
#3 Ja, men det er kun 2-3 måneder siden man så den første gang... Her på siden..