Test: Antec pressemøde

HT Exclusive d.  23. november. 2008, skrevet af cornerrage 4 Kommentarer.  Vist: 10384 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Hasee.dk
DK distributør: Hasee.dk

Veris mediecenter komponenter

Det sidste på programmet var deres Veris serie.

De bestod af to små og to store sæt. De store var til henholdsvist 2 og 1 drev pladser. De havde en fjernbetjening med et utal af knapper, samt farve lcd skærme. De to små sæt bestod af en lille remote samt en infrarød modtager. Den ene var til at placere på skærmen, den ligner mest af alt et webcam. Den anden er også til en 5,25" drevplads. Reelt set udvider disse produkter din normale computer til et mediecenter, for udover den hardware der lige er omtalt, er der nemlig et omfattende mediecenter program med, iMEDIAN HD. Det understøtter bl.a. full hd, playlister, TV, netværks medier, diverse lydformater, billeder og alt hvad man nu ellers kan finde på.

Jeg fik den lille model med hjem fra turen, Multimedia Station E-Z, som jeg selvfølgelig har siddet og leget lidt med herhjemme. Jeg har pt. intet TV eller noget i den stil, så det blev foran 24" skærmen i kontorstolen. Så den ultimative test var hvorvidt jeg ville ty til at bruge keyboard og mus, eller bare nøjes med den lille fjernbetjening.

Det er hvad pakken indeholder, remote, IR reciever, forlængerkabel og monterings skinne, installations CD, manual og så et batteri til remoten.

 

En fin lille pakke og prisen skulle lande under 200kr herhjemme. Dvs. mediecenter program samt remote, alt hvad du skal bruge for at gøre din pc til en medie maskine.

Det er det første der møder en, når man åbner programmet. Der er et utal af muligheder, de mest brugte vil nok være musik, video og billeder. Udover det understøtter den TV, radio, netværksmedier etc. Programmet skanner selv din computer for medie indhold, alting skal bare være nemt.

Prøver man at afspille musik, så lykkedes det nok også. For menuerne er dejligt nemme og siger for det meste sig selv. At det ikke er en lige så god afspiller som fx winamp, kan næppe komme bag på nogen, men den er ganske hæderlig.

Jeg havde intet full HD materiale mens jeg lavede denne her mini test, men har da testet det senere, og fundet ud af at den afspiller det fabelagtigt. Her smed jeg 2001: A Space Odessey på fra 1968. En fabelagtig storfilm uden lige, afspilleren tøvede ikke med at afspille HD indhold, og hvis man roder med remoten, kommer der diskret den viste menu frem. Overskueligt og simpelt.

Til en PC hvor man sidder lige ved tastatur samt mus, er programmet og remoten lidt overflødig, men så snart man er lidt væk, er det bare fantastisk. Derudover er det godt til en fest, hvor computeren står for musikken, og man sidder i den anden ende af rummet. Man laver bare en playlist, og så kan man vælge og vrage med den lille fjernbetjening, og man slipper altså for at rejse sig.

Alt i alt et fint lille produkt med et rigtig fint stykke software til, at prisen samtidig er lav er kun et åbenlyst plus.

Det var alt for denne omgang, men der har jo også været masser af se på, så mon ikke Antec overlever finanskrisen, og indhylder os alle i medie dingenoter og nøgne kabinetter inden for de næste par år?

En stor tak til Sofia fra Lewis og selvfølgelig de herrer Scott og René for den fine fremvisning

DKwesth
 
Superbruger
Tilføjet:
24-11-2008 12:43:49
Svar/Indlæg:
147/16
Rigtig spændende læsning....


bornholm
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-11-2008 21:42:09
Svar/Indlæg:
2958/84
#1 Jo da minus Introduktion bla bla og bla


[G.N.U.]
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-11-2008 08:41:00
Svar/Indlæg:
2175/21
hmm skeleton ser da dejlig ud...


DKwesth
 
Superbruger
Tilføjet:
26-11-2008 22:12:52
Svar/Indlæg:
147/16
#3 Ja, men det er kun 2-3 måneder siden man så den første gang... Her på siden..