Test: Antec pressemøde

HT Exclusive d.  23. november. 2008, skrevet af cornerrage 4 Kommentarer.  Vist: 10382 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Hasee.dk
DK distributør: Hasee.dk

Har antec skeletter i skabet?

Det kan du bande på at de har - På den gode måde. Hvis man følger med i kabinetverdenen, kan det næppe være gået din næse forbi, at Antec er ved at frigive deres Skeleton serie. Det er et kabinet uden sider - En testbænk. Det er lavet til den helt store entusiast, der ofte ligger og roder med computeren, men er blevet træt af at skille kabinettet ad hver gang.

I toppen har antec placeret en 200mm blæser til at køle dit livsblod med, den har leds i et utal af farver installeret, og man kan selvfølgelig slå disse fra bare ved at trykke på en knap. Ideen er at man skal kunne rode med sin computer hele tiden, den skal være godt kølet, og samtidig se bare nogenlunde fornuftig ud. Under hele pressemødet stod computeren og kørte, og det anede vi faktisk ikke før de fortalte os det, så lydløs var den altså. Når nu sådan et "kabinet" er helt åbent, så må det vel også blive forfærdeligt støvet, fik den opmærksomme journalist spurgt. Dertil svarede Scott, at pga. det store airflow sætter støvet sig ikke fast. I normale kabinetter er der en masse luftlommer, hvor støvet så bare ligger sig, det er ikke tilfældet her.

Hele herligheden kommer uden PSU. Helt apropos fortalte Scott også at man skulle passe lidt på hvis man fx ejede en kanarie fugl, det kan blive et værre rod.

Antec havde også endnu en overraskelse i Skeleton regi, Skeleton Mini. Det er næsten en klon af det store, bare til mini ITX bundkort. Tænk sig at sidde på kontoret og have sin computer i sådan en, de fleste vil nok liige kigge en ekstra gang eller to.

Til venstre ser vi Skeletons "mini me" og til højre har vi den nok så pæne Sofia, der demonstrere den reelle størelse. (Desuden kunne jeg ikke vende hjem fra et event uden mindst et billede af en babe)

Til sidst tager vi lige et familie billede med stor og lille.

Antec havde også taget to ekstra ting med, en bærbar køler og så deres nyeste strømforsyning - deres Signature series.

Det er svært at sige særlig meget om en laptop cooler,  men en stor blæser har de da fået monteret på den. Mere interessant er deres strømforsyning. For at smide et par kolde facts på bordet, har vi 80+ certificering, PWM fan, modulære kabler og SLi understøttelse. Kigger man rundt omkring på nettet, kan man også se at den får ganske fine anmeldelser.

DKwesth
 
Superbruger
Tilføjet:
24-11-2008 12:43:49
Svar/Indlæg:
147/16
Rigtig spændende læsning....


bornholm
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-11-2008 21:42:09
Svar/Indlæg:
2958/84
#1 Jo da minus Introduktion bla bla og bla


[G.N.U.]
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-11-2008 08:41:00
Svar/Indlæg:
2175/21
hmm skeleton ser da dejlig ud...


DKwesth
 
Superbruger
Tilføjet:
26-11-2008 22:12:52
Svar/Indlæg:
147/16
#3 Ja, men det er kun 2-3 måneder siden man så den første gang... Her på siden..