Test: Aopen MP45-BDR XC

Barebones d.  12. december. 2008, skrevet af iNVALiD 5 Kommentarer.  Vist: 15666 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: AOpen
DK distributør: InterData

Layout / Design

Et media center bliver der oftest kigget på, da det er synligt i stuen og oftest gemmer sig under ens TV. Så når man har købt et rigtigt dyrt plasma/lcd tv, kan et grimt media center være skyld i meget dårlig karma i ens stue, og være anledning til mange spørgsmål til hvad det 'skrammel' laver lige der ved ens tv. Dette lille media center fra AOpen skulle gerne, efter AOpens udsagn, være med et stilrent og tidløst design.

 

Produktet er udført i en blank sort farve, jeg vil kalde det piano sort. Det virker rigtig lækkert og stilbevidst med sådan en sort farve, som bliver brudt af små nuancer, såsom de kromfarvet knapper. Dog det helt klare minus ved denne farve er at man kan se lige så snart der kommer støv eller fedtet fingre derpå.

Men selve designet af kabinettet, som det jo er, er meget elegant, og stilrent. Blu-ray afspiller er elegant gemt, og "sprækken" falder rigtig godt ind i designet. Det hele virker til at være robust lavet, så der er ingen plastik eller blik fornemmelse når man står men produktet mellem hænderne. Det jeg tænker på når jeg står med dette kabinet, er at det er meget solidt, og det får mig til at tænke tilbage på AOpen HQ08 kabinettet. Det er det jeg forstår ved AOpen kvalitet, det at står med det mellem hænderne, og det mærker som kvalitet, og ikke bare som kvantitet.

Det eneste der kan virke lidt for meget af plastik er tænd/sluk knappen, som kan ses midt på enheden, som værende den store aflange knap. Det gør dog ikke noget den føles som værende meget "plastik-agtigt", da dens funktioner ikke er hæmmet af dette. Dog frygter jeg at hvis man bruger denne tænd/sluk knap nok, at man måske vil slide krom malingen af knappen, og derved havner med en trist og kedelig knap. Dette kan dog kun komme an på en prøve, da det meget sikkert vil tage et par år at slide sig gennem malingen/lakken.

Her kan vi se bagpanelet før der er monteret noget som helst ekstra. Der vil blive monteret wifi samt tv tuner i denne også, som kommer til at have deres udgange ved USB portene. Men kompakt ser det ud, og på bagsiden er der heller ikke spor af dårlig materialevalg. Det hele er lidt trængt, men grundet størrelsen er det helt forståeligt at der ikke kan være uanet plads.

Alle skulle gerne være oplyst med hvordan produktet føles og ser ud, derfor kan vi godt gå videre i processen.

The_Dare_Devil
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-12-2008 11:35:10
Svar/Indlæg:
422/58
Hvad skulle fordelen være ved et ATI/AMD setup frem for fx et Intel/nVidia 9300 onboard?


iNVALiD
 
Superbruger
Tilføjet:
12-12-2008 15:54:14
Svar/Indlæg:
644/56
#1 Muligheden for output i 24hz for at give endnu mere smooth bluray afspilning 🙂


The_Dare_Devil
 
Elitebruger
Tilføjet:
13-12-2008 19:22:59
Svar/Indlæg:
422/58
#2 - Men det kan nVidia/Intel setuppet jo også?


colombodk
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-12-2008 00:52:31
Svar/Indlæg:
826/60


The_Dare_Devil
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-12-2008 07:58:38
Svar/Indlæg:
422/58
#2 ? :)