Test: Aopen MP45-BDR XC

Barebones d.  12. december. 2008, skrevet af iNVALiD 5 Kommentarer.  Vist: 15665 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: AOpen
DK distributør: InterData

Software

Forventningerne til hvilket software der medfølger er som udgangspunkt altid sænket, da man som oftest ikke ser der medfølger så meget software til denne form for produkter. Men vi kaster os ud i det, og ser hvad vi kan få presset ud af den/de medfølgende cd'er.

Vi starter ud med at sætte driver cd'en i, og får kigget på hvordan den ser ud, samt hvad den har at byde på.

Jeg må tilstå at jeg indtil nu aldrig har set så alternativ menu for en driver cd. Jeg føler at jeg er kommet i legeland med de sjove bogstaver, farver og logoer. Der er desuden kommet en speciel mus markør som prikken over i'et. Men set bort fra dette, så opfylder den da de krav, man måtte have til en driver cd. Hvis vi lige tager et nærmere kig på deres 'EZ INSTALL', som kan ses på nedenstående billede.

Dette er bare for lækkert, og jeg er glad for at det er blevet sådan, at man kun skal trykke på en knap, og så installerer den alle drivere for en. Desuden kan jeg notere at denne cd installerer alt, uden på noget promter én og spørger om man vil forsætte eller genstarte eller lignende. Denne klarer alt ud i en smøre og til sidst selv promter, at den nu er færdig og det anbefales at man genstarter.

Der fulgte også en cd med, hvor vi kunne finde ovenstående program. Det vil vi kunne drage nytte af i det tilfælde at man ønsker at brænde noget ud som man har optaget via tv tuneren. Så kan man lave menuer og selv sidde og lege med det, og måske lave en dvd med håndbold til ens kollega som ikke fik set kampen. Rigtig godt at det medfølger, for så man får en følse af at det giver en helhed til

Der medfølger også et backup program, som man sjovt nok kan benytte til at tage backup, af hvad man nu syntes der er værd at tage backup af. Igen så er det dejligt der medfølger noget, så man ikke skal finde noget på nettet. Men dette program er meget simpelt, og har ikke avanceret funktioner, men trods dette opfylder det de basale krav, som et backup program nu har.

Som det sidste kan man også lave backup jobs, som kører med et givent interval. Dette ser jeg meget brugbart på en arbejdsmaskine eller ens server, men ikke lige frem et media center. Det er dog stadig dejligt at det medfølger, for man kan ikke vide om man får brug for det til at tage backup af ens optagede tv shows.

Vi slutter af i dette afsnit og skal videre til test af produktet.

The_Dare_Devil
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-12-2008 11:35:10
Svar/Indlæg:
422/58
Hvad skulle fordelen være ved et ATI/AMD setup frem for fx et Intel/nVidia 9300 onboard?


iNVALiD
 
Superbruger
Tilføjet:
12-12-2008 15:54:14
Svar/Indlæg:
644/56
#1 Muligheden for output i 24hz for at give endnu mere smooth bluray afspilning 🙂


The_Dare_Devil
 
Elitebruger
Tilføjet:
13-12-2008 19:22:59
Svar/Indlæg:
422/58
#2 - Men det kan nVidia/Intel setuppet jo også?


colombodk
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-12-2008 00:52:31
Svar/Indlæg:
826/60


The_Dare_Devil
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-12-2008 07:58:38
Svar/Indlæg:
422/58
#2 ? :)