Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: DFI
DK distributør: MMD

Software

 

DFI har lagt en del programmer på den medfølgende DVD. Vi nævner i flæng: 

  • AMD Fusion
  • AMD Overdrive
  • Auto Boost System (ABS)
  • SmartGuardian
  • SetFSB
  • Nvidia og ATi grafikkort drivers
  • + alt hvad man ellers skal bruge af drivere og manualer

 

Auto Boost System

ABS er DFI's egen opfindelse, og programmet bruges til at lave backup af, eller indlæse BIOS-filer i Windows.



Du har mulighed for at hente DFI BIOS filer fra internettet, eller dele dine indstillinger med andre DFI brugere med tilsvarende systemer.



DFI har lagt 3 profiler ind fra start gældende for en 920, 940 hhv. 965 CPU. Du kan i princippet lave et uendeligt antal profiler, men systemet kan kun håndtere 4 af gangen.
 

Smartguardian

Til at overvåge systemets spændinger og temperaturer medfølger smartguardian programmet.



Ikke det mest avancerede jeg har set, men det fungerer udmærket. Der er ingen overclocking-funktion indbygget, og heller ikke overvågning af frekvenser. Til det formål har DFI valgt at inkludere freeware programmet SetFSB. Hvis man klikker på de grønne temperaturvisere får man et oversigtsbillede så man kan følge med i varmeudviklingen over tid.



Du har mulighed for at sætte de enkelte niveauer for overvågning under options.



Skal man indvende noget, så er det at DFI ikke har indbygget nogen egentlig Windows baseret OC mulighed i deres software. Noget vi ellers finder hos stort set alle konkurrenterne.

 

Storm
 
Overclocker
Tilføjet:
01-05-2009 11:02:05
Svar/Indlæg:
62/5
"SuperPI testen trækker på en enkelt kerne, og skal beregne 1 mio decimaler på brøken 22/7 på kortest mulig tid."

Ahhh, skulle vi nu ikke lige få skolepengene tilbage. Det er vidst ikke helt rigtigt og troede egentlig denne "tilnærmelse" blev aflivet når man nåede 4. klasse.

PI, er en matematisk konstant og definerer forholdet mellem en cirkels omkreds og dens diameter. Der er dog "regnestykekr" der kan tilnærme sig tallet PI, og der er 22/7 IKKE et af dem der er særligt gangbare, da det allerede fejler på 3 decimal efter kommaet. Hvis man endelig skal bruge en brøk er 355/113 endnu bedre. Dog bliver det aldrig som at bruge lommeregnerens indbyggede PI funktion da den har enddu flere decimaler korrekte (Fra 8 og op til mindst 99)


Nå ikke så meget med bundkortet at gøre, men syens bare lige det skar i øjnene. Men på den anden side aner jeg ikke om selve programmet der bliver brugt i testen rent faktisk regner brøken 22/7 ud med 1 mio decimaler, men dertil kan min skolelommeregner gøre det væsentligt hurtigere end 10 sec.


MadsAG
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-05-2009 21:13:04
Svar/Indlæg:
5421/53
#0 Tak ! Det er første gang jeg har forstået hvad disse "Q-Connecters" er til for 😀

Og fed test :)