Design og egenskaber
Når musen først gang kommer ud af æsken, afsløres en mus med et lidt diskret sort look. De to primære musetaster er beklædt med sort plastik, mens det meste af den resterende del af musen er beklædt men en blødere form for materiale. Dette gør at overfladen føles yderst behagelig mod håndfladen.
Da jeg første gang fik denne mus i hånden følte jeg ikke rigtig at den passede til min hånd. Nu efter ca. en uges brug, er jeg dog ved at vænne mig til dens form, og synes faktisk den ligger ganske godt i hånden. Personligt synes jeg dog bedre på formen af f.eks. en Steelseries Ikari eller en Logitech MX518, men formen på denne mus er heller ikke dårlig. Min primære anke i denne henseende, er fordybningen på venstre side af musen, hvor jeg ganske enkelt ikke mener denne er dyb nok. Fordybningen giver smagen af ergonomisk korrekthed, men der mangler lige lidt før den ligger helt rigtigt i min hånd.
Denne mus har syv almindelige knapper, samt en ekstra knap indbygget i scroll-hjulet. De to knapper under scroll hjulet, har som standard som funktion at man kan justere DPI-indstillingen for musen mellem fire forskellige niveauer. Disse niveauer kan justeres via den medfølgende software, starter ved 100DPI og går helt op til 5600DPI. Hvis man vil finjustere DPI-tallet "On-The-Fly" kan dette også lade sig gøre. Ved at holde den ene DPI-knap nede i tre sekunder skifter scroll-hjulets tilstand, til at finjustere DPI med intervaller på 25. I denne tilstand kan man desuden justere X og Y akserne uafhængigt af hinanden ved at bruge frem og tilbage knapperne.
På Højre side af musen er der to knapper, der som standard har funktionerne frem og tilbage. Disse sidder ganske belejligt placeret så man let kan nå dem med tommelfingeren. Personligt har jeg meget glæde af knapper netop på dette sted af musen, og på min normale mus, der også er udstyret ed sådan to, bruger jeg dem meget ofte i dagligdagen.
Det afdæmpede look ændrer sig ganske meget, når man sætter strøm til, for så begynder den nemlig at lyse op. Midt på musen er der et OLED display, der viser DPI-indstillingen for X- og Y-aksen samt et lille logo. Logoet kan man faktisk selv ændre, men standardlogoet ser nu også cool nok ud. Lyset er det også mulig at ændre på. Over scroll-hjulet sidder der en lille knap, der som standard bruges til at skifte mellem fem forskellige profiler, med hver deres farvekode. His man ikke er tilfreds med farven kan man via den medfølgende software selv vælge mellem syv forskellige.
Aller forrest på musen sidder to lysdioder og lyser, så man skulle tro musen havde indbyggede tågelygter! Dette er dog udelukkende for syns skyld, og har således ikke rigtig nogen anden funktion end at det skal se godt ud.
Hvis det skal være helt rigtigt, så virker lyset og det faktum at man selv kan bestemme farven på det altså en anelse for gejlet. På den ene side er det jo en fuldstændig ubrugelig og overdrevet funktion, men i mit stille sind kan jeg altså ikke lade være med at synes det er lidt cool alligevel. Hvis man ikke kan lide det, har man jo også muligheden for at slå det fra.
Som det efterhånden er standarden for gamermus, er der mulighed for at justere musens vægt ved at ændre på antallet af en række små vægte. Disse befinder sig bag en låge i bunden af musen, som det ses på ovenstående billede. I alt er der fem vægte på hver 4,5 gram, så vi har altså i alt 22,5 gram at lege med. Hvor Cooler Master havde tænkt sig, at man skulle gøre af de vægte man eventuelt ikke bruge ved jeg ikke, da de ikke inkluderer en æske til disse. Musens ledning er også lige værd at nævne her til sidst, den er nemlig beklædt med en slags mesh, der beskytter den og giver bedre holdbarhed.