Test: Cooler Master Sentinel Advance

Styre-enheder d.  15. september. 2009, skrevet af Pizzadude 1 Kommentarer.  Vist: 13850 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Coolermaster
DK distributør: Coolermaster

Software

 

Musen fungerer fint med Windows driver, men vil man gøre brug af mere avancerede indstillingsmuligheder, skal man installere et lille stykke software som findes på den medfølgende mini-CD. Installationen er rimelig standardprocedure og går nemt.

 

 

Musen har indbygget hukommelse og kan derfor huske hele fire forskellige profiler, som der kan skiftes mellem direkte på musen som man skulle have lyst. Disse fire profiler lagres direkte i musen, og man har derfor altid sine profiler med hvis man skifter mellem forskellige computere. I hovedvinduet når man åbner det medfølgende program, har man mulighed for de mest brugte justeringsmuligheder. Her er det muligt at ændre funktionen af hver af musens otte knapper, sætte følsomhed og DPI-niveau. Hver profil har fire DPI-niveauer man kan skifte mellem direkte på musen, og via programmet kan man indstille disse niveauer som man måtte ønske. Man har endda muligheden for at vælge forskellige DPI-niveau i X og Y.

 

 

Hvis vi klikker videre til næste punkt i menuer, får vi nu muligheden for at justere  hvilke farver lysdioderne i musen skal have. De to lysdioder foran og lyset på oversiden af musen kan justeres mellem syv forskellige farver eller slukkes helt. Man kan desuden vælge hvordan lyset skal lyse, om det skal lyse konstant, ved klik på musen eller skiftende.

 

 

Ud over ovenstående muligheder, kan man desuden optage makroer og scrips der kan gøres brug af via en af knapperne, hvilket kan være ganske nyttigt i diverse MMOPRG-spil som f.eks. World Of Warcraft. Profiler kan gemmes som filer, så disse kan flyttes mellem forskellige computere eller ved skift af styresystem. Dette er som tidligere nævnt ikke nødvendigt at gøre hver gang man skifter maskine, da profilerne lagres internt i musen hukommelse.

Jeg er ganske imponeret over hvor meget man har mulighed for at kontrollere og justere med dette stykke software - selv USB-portens såkaldte polling rate kan justeres.

genuz
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-09-2009 17:44:11
Svar/Indlæg:
798/19
Jeg er ikke sikker på jeg kan klare mig uden en 5600 DPI Storm Tactical Twin-laser Sensor.