Test: Silverstone SG04B-FH

Kabinetter d.  18. juni. 2010, skrevet af Vaptor-x 7 Kommentarer.  Vist: 9614 gange.

Korrekturlæser: Mino
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: SilverStone
DK distributør: MM distribution

Test af kabinettets indbygnings muligheder

 

Det første jeg vil teste, er hvor let man kan montere et bundkort i kabinettet, hertil anvender jeg et Asus mini Atx bundkort. Mit udgangspunkt er at jeg har afmonteret kabinet siden, dækpladen ved GFX og bundpladen hvor HDD monteres på. Et bundkort er yderst nemt at montere i dette kabinet, ikke mere besværligt end ved et midi eller tower kabinet.

 

 

 

Som det næste vil jeg montere en standard ATX strømforsyning, øverst ved strømforsyningen er der en lille styreskinne, til at holde strømforsyningen på plads under montering, den gør det yderst nemt at montere en strømforsyning i kabinettet. En ting man skal huske på her, er at ved CPU'en er der ikke mere end 8cm fri højde, så man skal tænke på at der ikke er plads til den helt store køler...

 

 

Ved en simpel google øvelse, har jeg fundet ud af, at andre nemt har monteret en Corsair HX1000 i dette kabinet, man også tydeligt se at der er godt med plads ved strømforsyningen. Med strømforsyninger i HX1000 størrelsen, skal man tænke på at anskaffe sig en modulær, da der ikke er den store plads til kablerne, pga. størrelsen på strømforsyningen.

 

Monteringen af HDD skulle være ganske simpel, da man kan fjerne bundpladen hvorpå man skal montere HDD. På HDD pladen er der nogle gule gummiophæng beregnet til at montere HDD på, de er tiltænkt at mindske støjen fra HDD. Til disse gummi ophæng medfølger special skruer, så det er muligt at montere HDD uden problemer.

 

 

 

Efter man har monteret HDD på pladen, og denne plade er skruet fast i kabinettet igen, er der go plads til at montere kablerne på HDD. Eneste minus er at de gummi ophæng ikke tåler ret meget før de går fra hinanden, dette skete for mig ved den ene, da jeg skulle skille det ad igen.

 

 

 

 

Monteringen af DVD drevet, kræver at man lige åbner fronten, det er tydeligt vist i manualen hvorledes dette gøres. Efter DVD fronten er åben, er det bare at skubbe DVD drevet på plads, og så lukke fronten igen, dejlig nemt igen.

 

 

Under afsnittet kassens indhold, viste jeg et DVD cover samt noget dobbelt klæbende tape, dette bruges til at bruges til at skabe en flot effekt, ved at klistre denne på DVD drevet. Jeg vil mene at dette vil kræve en rolig hånd, for at få det til at side lige, men resultatet vil blive en del pænere end, hvis der bare sad en normal DVD front i kabinettet.

 

 

 

 

(FIH)
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-06-2010 08:11:26
Svar/Indlæg:
2687/71
fin test, ikke så meget der

men! hvorfor bliver der ikke testet hvor varmt det bliver emd hardware monteret?

har hørt om flere med varme problemer i de kabinetter der


tom81
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-06-2010 13:15:09
Svar/Indlæg:
20170/383

Synes faktisk det er rigtigt fin og grundigt testet. Men der undrer mig meget at man ikke starter skidtet op og om #1 er inde på tester temperaturer.

Ydermere undrer det mig voldsomt meget at bossen kan påstå at hver artikel gennemlæses af 3-4 personer før den kommer online, og at der så stadig findes så mange stave- og grammatiske fejl.


SoundWave
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-06-2010 14:11:01
Svar/Indlæg:
3011/103
#2
Fordi de er inkompetente eller ikke gennemlæser den godt nok. Jeg kan skam også finde voldsomt mange fejl, men sådan er det, når man har med mennesker at gøre.
Testen fejler jo som sådan ikke noget ud over det. Den er forståelig.


Johnny
 
Superbruger
Tilføjet:
19-06-2010 12:56:36
Svar/Indlæg:
2127/11
Absolut en test i den gode ende, set ift resten af dem der lægges op her på sitet. Dog forstår jeg heller ikke, at man ikke har testet temperaturer, når nu alligevel stumperne var puttet i. Kneb det med en brugbar cpu køler oder was?


Lige præcist det kabinet har længe irriteret mig. Jeg er ret vild med designet, og ville gerne have sådan en lille kasse stående. Uheldigvis er jeg også low noise fanatiker, og det er så der filmen knækker. Low noise og bitte små kabinetter, hører sjældent sammen.


Vaptor-x
 
Superbruger
Tilføjet:
19-06-2010 17:49:40
Svar/Indlæg:
475/22
Grunden til at jeg ikke har testet Temp i kabinettet, er fordi jeg ikke havde alle stumperne til at kunne samle en funktionel komputer 😳

#4 Hvis du skifter blæserne ud med nogen kraftige Low Noise, så vil jeg mene det godt kan lade sig gøre. 🙂
Og så lige køber nogen bolte, til at bolte fødderne på plads igen 😀


(FIH)
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-06-2010 18:27:00
Svar/Indlæg:
2687/71
så burde hwt, skrabe en bunke passivt kølede komponenter sammen.

burde ikke være svært og koster ikke meget mere end 1000kr i alt MAX

det skal jo bare være et funktionelt bundkort samt gfx osv, bare det er et ens setup der bliver brugt hver gang, så man får en GOD ide om hvad kabinettet kan


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af (FIH) The Don d. 19-06-2010 18:27:22.


Johnny
 
Superbruger
Tilføjet:
20-06-2010 02:34:31
Svar/Indlæg:
2127/11
Hvad skete der lige for ratioen på billederne til denne artikel? Lige nu er de da i hvert fald fuldstændig ude i sovsen.


#5 Jeg tvivler. Lige nu har jeg et Fractal, med fuld isolering af siderne, og det er egentlig ikke stille nok til mig. Hvordan tror du så at det vil gå, hvis noget af den isolerede side erstattes af gitter? 😉

Men jo.. Måske en gang i fremtiden, med et vandkølingskit (hvis de to blæsere i fronten kan erstattes af en 240 rad). Kunne være nice nok med så'n en bette fætter :yes: